Ангел и Кондьо с взривяващ хит


Ангел и Кондьо с взривяващ хит

4592

Истинска изненада за меломаните е новият дует на Ангел и Кондьо – "Дай да похарчим тези пари", който се очертава като един от хитовете на лято 2015.

Изпълнителите на "Ара Мюзик" и Diapason Records обещават да заснемат и видео към парчето, което зрителите на ФЕН ТВ ще могат да видят съвсем скоро.

Идеята за първата им съвместна песен се родила спонтанно. Кондьо, който има много успешни дуети в кариерата си, отдавна обмислял идеята да заложи на сътрудничество с някой свой колега. Ето защо един ден той се свързал с Ангел, с когото се е срещал на различни сцени, и му предложил да направят обща песен.

"Ангел е един от изпълнителите от младото поколение, в когото виждам потенциал. А тъй като песента е много весела и  купонджийска, прецених, че много ще му пасне и двамата ще се сработим добре", довери поп-фолк ветеранът. "Очакванията ми се оправдаха напълно и мисля, че се получи една доста добра песен", категоричен е той. "Теодор Ташев, с когото работя за последните си няколко проекта, направи страхотен аранжимент, за което му благодарим", каза още гласовитият сливналия.

Ангел веднага откликнал на поканата на колегата си и още щом чул парчето, го харесал. Той бил инициатор текстът да бъде поверен на Росен Димитров, който създал "Дай да похарчим тези пари", а изпълнителите одобрили без никаква корекция. "Много бях поласкан от предложението на Кондьо да направим общо парче и нито за момент не се замислих, а веднага приех. За мен е чест да работя с доказан изпълнител като него, който толкова години е на сцена. Със сигурност, от такъв човек можеш да научиш много", признава певецът на "Ара Мюзик".

Ангел и Кондьо ще заснемат видео към песента, което ще бъде промоутирано в ефира на ФЕН ТВ през май.

Чуй песента тук:

https://www.youtube.com/watch?v=EnfkiYiZ8FQ

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички