Слаш с лично обръщение към българските си фенове


Слаш с лично обръщение към българските си фенове

3202

Майсторът на китарата Слаш отправи специално обръщение към българските фенове за предстоящото си голямо шоу у нас.

Виж го ТУК!

Както MySound.bg огласи своевременно, рокаджията ще представи уникален репертоар от последния албум на проекта Slash featuring Myles Kennedy & The Conspirators, както и хитовете на Guns’n’Roses, Velvet Revolver, Slash’s Snakepit и много други в столичната зала "Христо Ботев" от 20.00 ч. на 29 юни.

Концертът на суперформацията е организиран от M.E.Music и е част от голямото световно турне на бандата в подкрепа на втория ѝ албум "World On Fire" (Roadrunner/ "Орфей Мюзик", за който музикантите работят с продуцента Майкъл "Елвис" Баскет (Alter Bridge, Falling In Reverse, Incubus).

Формацията пристига у нас в състав: Слаш – китара, Майлс Кенеди – вокал, Брент Фиц – барабани и Тод Кърнс – бас. "World On Fire" следва признатия от критиците "Apocalyptic Love" (2012), дебютирал на четвърто място в Billboard Top 200 и донесъл на гънъра два N 1 рок радиохита в САЩ – неговите първи като солов изпълнител – "You’re A Lie" и "Standing In The Sun". "World On Fire" достигна до първото място в класациите на албуми в Швеция и Швейцария, N 2 в Германия и Ирландия, N 3 в Италия и Финландия, N 4 в Полша и N 5 в Австрия в премиерната седмица та появата си.

Билети за събитието на цени от 65 лв. - в търговската мрежа на "Тикетпро" в цялата страна, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

В деня на концерта пропускът ще струва 70 лв.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички