Михаела Филева дарява радост на две сестри в Предай нататък


Михаела Филева дарява радост на две сестри в Предай нататък

4200

Три разтърсващи истории ще проследят зрителите на "Предай нататък" в следващия епизод на социалния проект, който ще бъде излъчен по bTV от 16.30 часа на 2 май.

Първата от тях носи името "Магия за чудо" и ще припомни историята на младо семейство, в което съпругът Ивайло се бори с диагнозата рак на синусите, и което финансово е непосилно за тях. Втората среща с двамата млади родители и техния син Миро е на магическо място – Магически театър на неповторимия маг Астор, където те ще получат не само страхотни емоции, но и подкрепа в борбата с болестта.

Журналистът Наталия Малева ще разкаже своята история очи в очи с Наталия Симеонова. Нейната рядко срещана, но много опасна диагноза – пулмонална хипертония, изисква двойна трансплантация, която не се прави в България и е изключително скъпа. Екипът на "Предай нататък" сбъдна нейната мечта извън камерите. Резултатите от всички усилия ще станат ясни от разказа в студиото тази събота.

Във "Всичко за сестра ми" – последната история за това издание, зрителите ще си припомнят тежката съдба на двете сестри Теди и Мими, които по нелеп начин и в рамките само на 6 месеца губят и двамата си родители. При втората си среща с екипа на Наталия Симеонова момичетата ще изживеят вълнуващи моменти и ще се радват на компанията на любимата си изпълнителка Михаела Филева.

Благодетели на "Предай нататък" ще окажат подкрепа на Теди и Мими и ще им помогнат да се справят с нелеката си съдба.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички