Дама заема четвъртото съдийско място в Като две капки вода


Дама заема четвъртото съдийско място в Като две капки вода

3428

Meat Loaf ще бъде представен в поредното издание на "Като две капки вода" в ефира на Нова от 20.00 ч. този пенеделник.

В образа на известния американски певец и актьор ще влезе дама с изключително чувство за хумор, която възнамерява да посреща изпълненията с усмивка, гледайки "от светлата страна на нещата".

Междувременно Мая Нешкова беше изненадана с огромен букет от орхидеи и красиви пожелания от Джуджи по случай рождения ѝ ден. Срещата беше не по-малко вълнуваща и за ководещата на "На кафе", която ще се превъплъти в образа на самата Нешкова в понеделник вечер. Мая и нейният съпруг - композиторът Кирил Икономов, споделиха, че са изключително щастливи, че този образ се е паднал на чаровната Джуджи, както и от нейното гостуване в музикалното им студио, броени дни преди концерта. "Най-важното е песента да се изпее с чувство и емоция, които отговарят на посланието – именно това направи парчето толкова популярно. На припевите трябва да се превърнеш в истинска експлозия!", беше един от съветите на изпълнителката на "Честит рожден ден!". "Ще вложа цялата си енергия в това парче! Знам, че Мая ще ме гледа, и ще се старая двойно повече!", каза Джуджи. Какво още сподели  Нешкова и кои бяха най-ценните ѝ напътствия, може да видите в "На кафе" във вторник сутрин.  

Освен преобразяването на Джуджи, на сцената на "Като две капки вода" ще има нова поредица от впечатляващи превъплъщения. Стиви Уондър ще прозвучи в изпълнение на Азис, а Ненчо Балабанов ще опита ново женско амплоа - този път с джаз дамата Камелия Тодорова. Филип Аврамов ще трябва да се справи с популярното парче на Нети "Луната спи", а Криско ще влезе в сладка меланхолия с Ирина Флорин. Нона Йотова на свой ред ще опита какво е да бъде Майкъл Джексън, а Маца ще изпее тоталния хит на Шер "Strong Еnough". Жана Бергендорф ще изненада с микс на Бионсе, включващ две от най-популярните парчета на ар-ен-би звездата.   

Ще оправдае ли Джуджи очакванията на Мая Нешкова; ще изненадат ли участниците с още по-добри представяния и коя е вечноусмихнатата дама, която ще заеме четвъртото съдийско място, ще стане ясно довечера.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички