Карл Кокс събра над 7 000 в столичния Зимен дворец на спорта


Карл Кокс събра над 7 000 в столичния Зимен дворец на спорта

3841

Истинска 8-часова манифестация организира най-популярното техно движение у нас "Метрополис" на 30 април срещу 1 май - Денят на труда, в столичния Зимен дворец на спорта.

Над 7 000 души станаха свидетели на уникалната парти атмосфера, която само Карл Кокс може да създаде. Въоръжен до зъби по последна дума на техниката, техно виртуозът за пореден път не даде нито секунда почивка на екзалтираните си фенове, които както винаги доказаха, че има защо България да е негово любимо място за изява.

Партито започна Ясен Петров, който бавно, но сигурно "вкара" публиката в настроението за вечерта. След него Джон Ръндел, лейбъл босът на "Интек Рекордингс" поднесе невероятно стилна комбинация от енергия и мелодия и доказа защо е любимият диджей на Шоколадовия Буда.

За емоцията на Карл Кокс може да се пише много, но и най-талантливо написаният текст може само да се приближи до истинския вулкан от техно ритми и невероятни хармонии, който изригва, когато той застане зад пулта. Изключителният му талант, съчетан с истински технически перфекционизъм, както и уникалната му музикална култура оставиха без дъх абсолютно всички в залата от първата до последната секунда на неговия близо 4-часов сет.

По традиция, DJ Steven сложи по безапелационен начин гръмогласната точка на без съмнение най-запомнящото се електронно парти за първата половина на 2015.

Събитието се проведе с любезната подкрепа на Flirt.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички