Програмата на Ялта до края на май


Програмата на Ялта до края на май

3673

Сетовете на Sander Kleinenberg, Umek, The NXT Gen Archie Hamilton и Giovanni Verrina са сред акцентите в афиша на популярния клуб "Ялта" до края на месеца.

Останалата част от програмата обаче също не е за пренебрегване.

8 май | FULL CIRCLE

Full Circle с гордост представят първия шоукейс от поредица партита в София с ъндърграунд изявата си, внасяйки различни цветове в цялостната култура на столицата. С уникалната си способност да докосва различни сетива, екипът на лейбъла е неизбежна част от нощния живот както в България, така и извън нея. С възможността да почувстват творчеството на Full Circle вече могат да се похвалят в Атина, Лондон, Сао Пауло, Йерусалим, Бейрут и др. На 8 май за първи път -  специално за българската публика, гост диджей ще бъде един от съоснователите и резидент на лейбъла - Elijah Simmons. Неговият сет е само седмица преди издаването на дебютното ЕP "Pisces" за Kompact Records. Билети по 10 лв. - на врата в деня събитието.  

9 май | SANDER KLEINENBERG, STEFAN POPOV

Талантливият холандски диджей и продуцент Sander Kleinenberg - автор на хитовете "Can You Feel It", "Wicked Things" и "This Is Miami", ще въвлече българските си почитатели в нестандартния си стил, смес от диско, фънк, техно и хаус. Резидентът Stefan Popov ще се присъедини към партито. Възхваляван като един от лидерите на първото движение на световните суперзвездидиджеи преди повече от десетилетие, холандецът прави микс от нестандартно диско, техно в стил Детройт, истински соул и свеж фънк, съчетавайки ги в постоянно развиващия се пейзаж на хаус музиката. Автентичен и запомнящ се стил, който може да бъде описан с една дума – електричество. Еволюцията в кариерата му е маркирана от миксове като 2001 Essentialmix и S4OS. Той обяснява своята страст към най-добрия звук и определя себе си като човек, тръгнал да търси перфектния бийт. Влиза в студиото, за да обогати звука, който създава, и не спира дори за миг да търси, да се учи и да се развива. Неговото музикално пътуване включва ремикси за Justin Timberlake, Daft Punk, Janet Jackson, N*E*R*D, както и оригинални продукции с Junkie XL, Kraak & Smaak, Jamie Cullum, Gwen McCrae и други. Sander е постоянен в опитите си да свали бариерите на електронната музика с помощта на талантливи артисти от цял свят. Вече 20 години холандецът (на снимката) променя света на денс музиката и приспособява звука, който обхваща голямата арена на звука на EDM, но никога не се откъсва напълно от основите на хаус музиката и качествения саунд като цяло. Билети по 20 бв. - в мрежата на Eventim.bg и "Ялта".

15 май |CONTACT with STEFAN POPOV

Интелигентно хаус звучене, запазена марка на проекта Contact. Резидентът Stefan Popov е подготвил свежа дийп хаус селекция. Вход свободен до полунощ.

16 май |UMEK, PHILIP CHERNIKOV

Словенският диджей и музикален продуцент Umek диктува модата на техно и тек-хаус сцената вече 2 десетилетия. Неуморим и с повече от 100 участия на година, той вероятно е един от най-заетите диджеи в света. Преди знаменития гост зад пулта ще заставе Philip Chernikov, който е доказвал ниво и качество неведнъж. Билети по 20 лв. - в мрежата на Eventim и "Ялта".

22 май | SMITE with PAVEL PETROV, SHOSHO, MILEN YORDANOV

Koнцептуалното събитие S M I T E гостува отново в клуба на 22 май. Зад пулта ще застанат Pavel Petrov, Shosho и Мilen Yordanov от младата ъндърграунд организация Stratos. Обединeни от обща страст и стремеж, артистите ще разгърнат потенциала си зад пулта в Room 1 със стилово многообразен, но елегантен микс от хаус, тек-хаус, техно, дъб и геридж. Билети по  10 лв.- на входа в деня на събитието.

23 май | TAKEOVER with M.A.N.D.Y

Третият уикенд на  май продължава с новото издание на Takeover и още един силен гост от берлинския лейбъл Get Physical - Patrick Bodmer от M.A.N.D.Y. Със своята интелигентна електронна музика, приятелското продуцентско дуо на Philip и Patrick има специално място в съвременната клубна сцена. Заедно с Booka Shade и DJ T., М.A.N.D.Y. са основни "виновници" за възхода на знаменития лейбъл с ъндърграунд чувствителност Get Physical. Philip и Patrick се справят добре с разширяването на границите на електронната музика с безкрайните си експерименти с електро хаус, диско и класическите техно жанрове - няма как да не сте слушали гигантския им трак с Booka Shade "Body Language" (2005) или компилациите им за Fabric от 2008 и Body Language (2011). Двамата знаят как да боравят интелигентно с баса и техническите възможности на своя сет-ъп. Билетите - в мрежата на Eventim и на място в клуба.
    
29 май | THE NXT GEN ARCHIE HAMILTON (UK), GIOVANNI VERRINA (IT)

THE NXT GEN ще срещне родните ценители на електронния саунд с едни от най-сериозните лейбъл-създатели от новото поколение ъдърграунд артисти. В индустриалната обстановка на Room 2 ще се развихрят Archie Hamilton, чиито сетове и продукция са наситени с енергия и носят онова така приятно лондонско усещане. Подземието на клуба ще е сцена и за Giovanni Verrina. Италианският продуцент и диджей е един от собствениците на All Inn Records. Звукът му се развива от cutting edge techno до мек хаус, повлиян от саунда на всвъзможни сцени - от Южна Африка до Берлин. Към тях ще се присъедини и Dimitri Monev.

30 май | DJ DIASS BIRTHDAY BASH

"Ялта" ще бъде домакин на партито по случай 10-годишния юбилей на DJDiass  зад пулта и неговия рожден ден. Българският диджей и продуцент започва да миксира на 12-годишна възраст. Има три авторски албума - "Party Beach" (2011),  "Welcome To Bulgaria” (2013) и "Resetthe World" (2015), който се издава в международен мащаб от италианския топлейбъл 303lovers. Специални гости ще бъдат колегите и приятелите на Diass - DJ Doncho, 5prite, Double D и Soundmates.

Вход свободен (само с покани) до 00.30 ч., след това цената е 15 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички