Спечели покана за концерта на Хулио Иглесиас


Спечели покана за концерта на Хулио Иглесиас

3544

Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от от нашите приятели Loud Concerts, по чиято покана Хулио Иглесиас (Julio Iglesias) пристига за поредната си изява у нас. Както е известно, грандът на баладите ще пее в зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 26 май.

Двама от вас получават уникалния шанс да спечелят пропуск за събитието. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

На колко езика пее Хулио Иглесиас?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Za igrata/Julio

Очакваме до 20.00 ч. на 16 май, cъбота.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!

Смятан за най-известния испански вокалист в света, Хулио Иглесиас има издадени близо 80 студийни албума, чиито продажби са над 3 000 милиона, отвоювали над 2 600 златни и платинени отличия. Кариерата му започва в далечната 1968, макар първоначално да е бил ориентиран към футбола – вратар е на младежкия отбор на "Реал Мадрид" в началото на 60-е години. Автомобилна катастрофа през 1963 променя маршрута на живота му: получава тежка контузия във врата по онова време, от която се възстановява около три години. Именно тя слага край на неговата спортна кариера.

Харизматичният вокалист ще представи у нас най-големите си хитове, с които завладя света. Хулио разчита на най-добрата техника и озвучаване, за да може родната публика максимално да се наслади на неговите изпълнения.

Испанският покорител на женските сърца едва ли има нужда от представяне. Според музикалния гигант Sony Music Entertainment, латино поп иконата е  най-продаваният испаноговорящ изпълнител в историята и един от най-тиражните артисти за всички времена.

Блестящата кариера на Иглесиас го среща с някои от най-известните музиканти в света, делил обща сцена с корифеи от ранга на Франк Синатра, Пласидо Доминго, Стинг, Уили Нелсън и много други.

Характерните балади, които се превръщат във вечни хитове, му носят много отличия, между които "Грами" и собствена звезда в Алеята на славата. Той е и единственият чуждестранен певец с рекордни продажби в Китай, награден от тяхното Министерство на културата. Любимец вече на няколко поколения, Хулио Иглесиас е известен и с неповторимите си концерти, на които се раздава напълно. Има над 5 000 изяви по целия свят пред повече от 60 милиона зрители.

Първородният син на латино звездата, който също ще се представи в столичната арена, върви по стъпките на баща си: работи като модел известно време, но в крайна сметка се отдава на музикална кариера.

И, въпреки че все още не е постигнал световен пробив, Иглесиас - младши е сред любимите изпълнители в родината си.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички