Завладяващ басс от Ivy Lab на Outlook Launch Party Sofia 2015


Завладяващ басс от Ivy Lab на Outlook Launch Party Sofia 2015

3357

Eдин от най-актуалните дръм-ен-бейс проекти - Ivy Lab (Critical Music), ще бъде хедлайнър в афиша на третото издание на Outlook Launch Party Sofia.

Триото ще бъде представено от Halogenix по покана на Future Sounds Of Sofia в голямата зала на Mixtape 5 на 16 май.

Ivy Lab е колаборация между вече утвърдените и поотделно диджеи и продуценти Sabre, Halogenix и Stray. Всеки от тях е с отличителен саунд и успешна кариера, когато през 2012 тримата решават да се обединят, за да създадат един от най-красивите ликуид тракове – "Oblique". Парчето е прието изключително добре както от публиката, така и от музикалните критици.

След този успех момчетата започват да се събират за продължителни студийни сесии, създават групата и минават в редиците на едни от най-уважаваните лейбъли на Албиона - Critical Music, Metalheadz и Ram Records. В началото на 2014 излиза първото им EP като Ivy Lab  - "Missing Persons", смес от преливащи един в друг ликуид и хип-хоп бийтове. Най-амбициозният им проект към момента - "Twenty Questions" (EP), излиза през 2015.

В събитието, естествено, ще участват и момчетата от Future Sounds Оf Sofia. Robustus, Smartech, Presize и Phirah се отличават както с индивидуална  продукция, така и с изключително разнообразна и актуална селекция. Организаторите държат на детайлите, затова публиката ще може да се наслади и на уникално визуално шоу, както и да дегустира двата вкуса от българската крафт бира "Диво пиво".

И тази година Future Sounds Оf Sofia предоставя възможност на двама души от публиката да спечелят безплатен пас за самия фестивал в Хърватска. Победителите ще бъдат изтеглени чрез уникалния номер на всеки закупен билет за партито в София.

Ivy Lab са главни герои на осмото издание на Outlook Festival – най-големия европейски фестивал за басс. Организаторите залагат на най-добрата саундсистема, а бонус към всичко това е красотата на крепостта Punta Christo Pula насред Адриатическо море. За пореден път във фестивала ще се изявят над 300 артисти на 12 сцени сред античен амфитеатър и на 40 парти лодки. Тази година фестът стартира в сряда, 2 септември, и продължава до сутринта на 6 септември.

Билети за Outlook Launch Party Sofia 2015 – в мрежата на Ticketlogic на цена 15 лв., на входа ще  струват 20 лв.

https://www.youtube.com/watch?v=gmsfHFW9TfM

Event:

https://www.facebook.com/events/667891283320591/

FSS official:

www.facebook.com/future.sounds.of.sofia

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички