Ново издание на хип-хоп фестивала Back To The Unity


Ново издание на хип-хоп фестивала Back To The Unity

3976

След четири суперуспешни издания хип-хоп фестивалът  Back To The Unity се завръща шумно в Mixtape 5.

Столичният клуб отново ще посрещне най-запалените фенове на рап музиката на 15 май. Традиционно под шапката на фестивала ще се съберат над 20 изпълнители от родната хип-хоп и реге сцена, за да напомнят за качествената българска музика. Както винаги, перфектна комбинация между доказали се "стари кучета" и нови талантливи изпълнители.

До момента публиката на Back To The Unity е над 5 000 души, посетили предишните издания на фестивала, а артистите,  взели участие в него през годините, са над 80. Back To The Unity набира скорост с всяко издание и има амбицията да се превърне в едно от най-мащабните ежегодни събития в България, а и извън нея.

Пълната програма на Back To The Unity 2015 включва: DRS, NOKAUT, X-TEAM, LOGO 5, FEEL, YOKO, FARS, ATILA, JAHMMI YOUTH & CHEBOOK, SENSEI & SISTAH, SO CALLED CREW, УМА И ДУМA, L.A.C., VANSAN & FREAKCELLO, MD BEDDAH, SECTA vs САХАТА, DJ SKILL, DJ UNKLE BILLY, DJ WING и DJ AKASHA.

Премиерата на видеото към песента "Back To The Unity" се състоя преди седмица. Идеята за нея се ражда по време на подготовката за миналогодишното издание на фестивала и идва от самите артисти. Оказва се, че на всички им допада и само за няколко дни в студиото се записва парче. Музиката към него е на DJ Skill, а в колаборацията участват още над десет артисти. Част от видеото към песента се заснема с две камери по време на Back To The Unity 2014. В резултат има над шест часа материал, от който са извадени най-емблематичните кадри за клипа. Песента можете да чуете тук.

И тази година фестивалът ще бъде придружен от интересни активности. Само няколко дни преди събитието отново ще бъде създаден графитът Back To The Unity, отговорност на момчетата от Depot Sofia. Официалната визия на фестивала се рисува изцяло от Филип "Trasher" Царов за втора поредна година. Процесът е заснет, а видеото може да видите тук.

Билети - в мрежата на Ticketlogic до 14 май.
Ценови класове:
-    предварителна продажба – 12 лв.
-    на място до 23.15 ч. – 15 лв.
-    на място след 23. 15 ч. – 17 лв.

Следете официалното събитие във Фейсбук за новини около фестивала:

http://bit.ly/BACKTODAUNITYevent

Повече информация за Back To The Unity и миналогодишните му издания - на официалната страница на фестивала:

http://bit.ly/BACKTODAUNITY

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички