Ерос Рамацоти с Перфектен нов албум


Ерос Рамацоти с Перфектен нов албум

4290

Новият албум на Ерос Рамацоти "Perfetto" от днес е на музикалния пазар в цял свят, включително и в България.

По стара традиция за звездата той излиза едновременно на италиански и испански. Проектът включва общо 14 нови парчета, записани в различни студия в Лос Анджелис, Милано и Рим през последната една година. Дискът е продуциран от самия Ерос Рамацоти под вещия надзор на Клаудио Гуидети. В албума вземат участие различни музиканти, които и преди са работили с изпълнителя по различни проекти - Вини Колаюта на барабани (Джон Мичъл, Хърби Хенкок, Куинси Джоунс, Стинг, Ленърд Коен) и Майкъл Ландау на китара (Майкъл Джексън, Джеймс Тейлър, Майлс Дейвис и други).

"Perfetto" бележи голямото завръщане на Ерос към композициите, изпълненени с живи инструменти и далеч по-малко електронна музика, отколкото при повечето записи от днешно време. Първият сингъл от проекта "Alla Fine Del Mondo" вече разби класациите в Италия, Франция и Испания. Видеото е дело на Джакопо Рондинели и носи усещането за Дивия Запад. Снимките за него са направени на две места - в пустинните пейзажи на Алмерия в Южна Испания и покрайнините на Милано. Главният герой в сюжета е малко дете, което ни потапя във въображаем свят и своята мечтата - да бъде шериф, точно както в любимите му уестърни. Виж клипа на https://youtu.be/ApIWBkMyEnE.

Според спецовете в огромни хитове от диска ще се превърнат и парчетата "Il Tempo Non Sente Ragione" и заглавното "Perfetto". Почитателите на италианската звезда подчертават в социалните мрежи, че дискът звучи много по-близо до класическите записи на Ерос от началото и средата на 90-те.

Както е известно, световното турне, с което Рамацоти ще отбележи 30-годишния си юбилей на сцената с грандиозно шоу, събрало на едно място най-големите му хитове, стартира през есента, а част от него е и София. Знаменитият италианец пристига по покана на Moko Solution за мегаспектакъл в зала "Арена Армеец" на 26 септември (събота).

Билети - в мрежата на Eventim. Пропуските са в шест различни категории, а цените започват от 60 лв. и варират до 120. Билети можете да намерите и онлайн ТУК.

Всичко най-любопитно около гостуването на Ерос Рамацоти в България - на официалната страница за концерта във Facebookwww.facebook.com/ErosLiveInSofia

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички