100% Акага в НДК


100% Акага в НДК

3962

Марката за качествена музика, парти и добро настроение "Акага" ще присъства на 100% на концерта на групата в зала 3 на НДК от 20.00 ч. този петък, 15 май.

Елитните музиканти ще представят шоу с най-големите си хитове, обещавайки да накарат публиката да се забавлява максимално и да запази силен и позитивен спомен от преживяването.
 
Програмата включва селекция от най-големите хитове на Акага през годините - "Летище", "Cuba Libre", "Пътувам", "Един ден", "Jazz Is A Teacher", "Време за море", "Rockabilly" и "100% Funk". На концерта ще бъде представен новият летен сингъл на групата.

Специални гости ще са бившите членове на формацията – Ясен Велчев и Калин Вельов, както и певците, с които са имали общи проекти – Графа, Дичо, Майкъл ФлемингLexus и др.
 
За пръв път на концерт на Акага ще има подгряваща група – нашумялата напоследък банда Funky Miracle, които Краси Куртев и Ко. винаги са подкрепяли и промоутирали като нова надежда на българската фънк и джаз сцена. На  сцената ще излязат още Брас асоциация и децата от Бон-бон.

За концерта Акага и продуцентите им от "Монте Мюзик" са подготвили мултимедийна сцена, отличен звук и ефектно осветление.

Преди повече от 20 години формацията се превърна в сензация, когато препълни същата зала с първата си поява на голяма сцена. Оттогава бендът не спира да доказва своите класа и талант.
 
Билети по 15, 20 и 30 лв. - в Билетен център НДК и мрежите на "Ивентим" и "Тикетпортал".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички