Съвместен концерт на Поли Генова и Коцето Калки


Съвместен концерт на Поли Генова и Коцето Калки

3528

Поли Генова и Костадин Георгиев-Калки ще гостуват като солисти в концерта на Софийския духов оркестър в зала "България" от 19.30 часа на 16 май, събота.

Певците ще изпълнят някои от най-известните си хитове, а също мюзикъли и евъргрийни в пъстрата и много разнообразна програма. Звездите обещават да зарадват феновете си с любими парчета като "Дар чудесен", "Векът на любовта", "На инат", "За нас" и други. Двамата ще направят и дует с песните "Over The Rainbow" и "Нека с теб". Заедно с Поли и Калки на сцената ще излязат и малките певци от вокална група Таласъмче с ръководител Димитър Констанцалиев. За доброто настроение на публиката ще се грижат и първокласните музиканти от Софийския духов оркестър под диригентската палка на Юли Дамянов. Най-представителният български оркестър от този вид, чието изкуство е познато в Германия, Чехия, Австрия, Унгария и Швейцария, ще представи специални аранжименти на класика и филмова музика.

Костадин Георгиев Калки се завърна преди няколко дни от вълнуващо турне в САЩ, където заедно с Дони и Ивайло Христов гостуваха в Ню Йорк с една от най-популярните и обичани български постановки - "Секс, наркотици и  рокендрол". Спектакълът, който бе игран повече от 22 години на родна сцена в театър "Българска армия", бе представен на Бродуей пред многобройна публика. "Благодарим ви, приятели от Ню Йорк, за препълнената зала и за невероятното приключение, "Секс, наркотици и рок-ен-рол" на Бродуей!", написа Коцето в своята Facebook страница.

Билети на цени от 5 до 20 лева -в касата на "Кантус Фирмус" в зала "България" и онлайн на Ticketsbg.com.

Събитието е от програмата на 15-то издание на "Европейски музикален фестивал", част от календара на културните събития на Столичната община, и се организира от агенция "Кантус Фирмус" със съдействието на Столичната община и на Министерството на културата на Р. България. Официална банка на фестивала е "УниКредит Булбанк".

"Европейският музикален фестивал" е един от най-значимите музикални фестивали в столицата от последното десетилетие. Той се организира по традиция с официалното партньорство на Министерството на културата на Р. България и Столичната община.

През годините в него са участвали ярки имена от световните музикални сцени като Найджъл Кенеди, Миша Майски, Пинкас Цукерман, ансамбъл КремератаБалтика, Цукерман чембър плейърс, камерен оркестър Концертгебау, Васко Василев, Шломо Минц и други.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички