Концертът на Акага: 100% парти за многобройната публика


Концертът на Акага: 100% парти за многобройната публика

3724

Група Акага сътвори 100% музикално приключение за зрителите на концерта "100% Акага" в зала 3 на НДК на 15 май.

Още с влизането си в залата публиката беше впечатлена от стилната сцена и мултимедия, което я подготви за истинско парти, а то не закъсня. Появата на музикантите беше изключително атрактивна. Всички ги очакваха на сцената, но изненадата дойде в гръб, когато през страничния вход на залата, "въоръжени" с духови и ударни инструменти, музикантите влязоха ефектно,  подкрепени от приятелите им от Брас асоциация и Funky Miracle. Присъстващите се присъединиха към музикалното оформление с бурни аплодисменти в такт с хита "Cuba Libre". Последва успешно подгряване от страна на Funky Miracle, после настъпи моментът за 100%-то парти на Акага.

Музикантите представиха 3 нови песни, както и най-големите си хитове през годините. За изпълнението на "Летище" и "Нека да е лято" към групата се присъедини пианистът Ясен Велчев, а Майкъл Флеминг - Lexus впечатли със силното си изпълнение в общия им хит от миналата година "100% Funk". По време на цялото музикално шоу на сцената с групата беше и DJ Bor4e, а в изпълнението на "Време за море" се включиха и децата от Бон-бон.

Акага не разочароваха феновете си, които очакваха да чуят любимите "Юли", "Пътувам", "Една девойка ме попита" и други. Фюжън бендът бе в перфектна форма, изпълненията -  съвършени в музикално отношение, а енергията, която музикантите предадоха на публиката -  силна и заразяваща. Оценка за качественото шоу бяха двата биса в препълнената зала, всеки от които придружен от бурни аплодисменти и искрени викове "Още!".

От продуцентската компания на Акага "Монте Мюзик" разкриват, че Краси Куртев (вляво на снимката) и Ко. подготвят летен хит с участието на един от най-популярните български артисти от хип-хоп средите, като запазват името му в тайна.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички