Звезди обучават на еко занаяти по време на Go Bio фестивал 2015


Звезди обучават на еко занаяти по време на Go Bio фестивал 2015

3587

Виктория Терзийска (Мастило), Дидо от D2, Мария Грънчарова, Ваня Щерева, Яна Грудева, Константина Живова и Тео Койчинов (на снимката) са звездите, които ще вземат участие в тазгодишния фестивал Go Bio.

Събитието ще се проведе в столичния комплекс "Макси" от 10.00 до 18.00 часа на 17 май, неделя.

Популярните личности ще застанат начело на атрактивни еко работилнички от 13.00 ч. и ще демонстрират най-различни занаяти и тънкости от сферата на природосъобразния начин на живот: печене на хрупкав домашен хляб, приготвяне на домашна козметика и биодесерти, подбор и декорация на камъни, според философията Фън шуй, изработване на бижута, освежаване и "връщане към живота" на старите вещи.

Тези и много други уъркшопи ще бъдат разположени в специалната експо-зона. В нея посетителите могат да разгледати много специализирани щандове, предлагащи разнообразни стоки и услуги, свързани с хармоничния и здравословен начин на живот.

Паралелно с дейността на еко работилниците, в рамките на събитието ще се проведе и дискусионен форум, по време на който изтъкнати специалисти от областта на здравословното хранене, балансирания живот и алтернативната медицина ще запознаят публиката с най-новото и интересното от тези сфери. Темите тази година са: "Натуралната, био и веган козметиката за хората и за дома" (с лектор д-р Светла Николова), "Може ли истинската храна да ни разболява?" (Надя Петрова), "Хранене за алкално-киселинен баланс" (с водещи д-р Райна Стоянова и Албена Тонкин), "Модерният човек – баланс в храната и живота" (с Магдалена Пашова) и "Хомеопатия в ежедневието - как да си помогнем при стрес и често срещани заболявания" (с лектор д-р Мариян Иванов).

Освен всичко това, публиката има възможност да се докосне до практическите фундаменти на редица спортни практики като йога, пилатес & fit ball, комбат екстрийм, инсанити, тай чи и зумба, както и да усвои някои полезни практики за приготвяне на натурална храна и биокозметика.

За най-малките е предвиден специален детски кът с куклен театър и много изненади. Константина Живова пък ще покаже на всички родители как лесно да приучат своите малчугани да хапват плодове и зеленчуци на специалния карвинг за деца.

"Макси" е на булевард "Симеоновско шосе" 110.

Повече информация - на:

http://www.festival.gobio.bg/

https://www.facebook.com/gobiofestival?fref=ts

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички