Остава и P.I.F. с втори съвместен концерт в София


Остава и P.I.F. с втори съвместен концерт в София

3500

Остава и P.I.F. обявиха втора дата за общото си шоу в София.

След като концертът им в "Терминал 1" на 21 май бе напълно разпродаден, двете групи пуснаха билети за допълнително събитие, което ще се състои в същия клуб и със същата програма ден по-рано - на 20 май, сряда.

Рок/алтърнатив групите ще зарадват публиката си с около 3-часов сет, в рамките на който ще излязат поодтелно и заедно, плюс разнообразни комбинации помежду си.

P.I.F. вече представиха своя версия на "Поля от слънчогледи" в YouТube (https://www.youtube.com/watch?v=EUh1-Nr4WlY), в оригинал на Остава и Стенли. Eдни от най-запомнящите се български парчета от последните двайсет години - "Шоколад", "Приказка", "Мини тяло", "Невидимо дете", "Лондон, Париж, Берлин", "Оставам тук", "Ще дойдеш ли с мен?", "Колело", "Стоп", "Сън в съня", "Океан", "Седем" и много други са в репертоара за двете изяви.

Същото събитие се очаква да бъде прието с голям интерес и в берлинския клуб Lido, където  групите ще гостуват на 24 май. Пропуски за този лайв се разпространяват чрез местната компания Koka36 и немския и българския клонове на Eventim.

Билети за 20 май - в продажба чрез мрежата на Eventim.bg, като само за два дни от пускането им една трета от количеството е вече изчерпана. Цените са 12 лв. преди датата и 16 лв. на самия ден и на място, до изчерпване на капацитета. Каси: "Пикадили", "Германос", "Офис 1", "На тъмно", Usit Сolours, "Технополис", "Техномаркет", OMV, Билетен Център НДК, "Арена Армеец", "Строежа", както и онлайн през сайта на компанията.

Броят на пропуските е ограничен, затова се препоръчва предварителното закупуване.

Линкове към събитията във Фейсбук:

Ostava & P.I.F. - Live @ Club Тerminal 1 - 20 May 2015
https://www.facebook.com/events/1612441362307893/

Ostava & P.I.F. - Live @ Club Тerminal 1 - 21 May 2015
https://www.facebook.com/events/468928966617088/

P.I.F. - "Поля от слънчогледи" (Ostava)
https://www.youtube.com/watch?v=EUh1-Nr4WlY

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички