Титанично с Милица Гладнишка


Титанично с Милица Гладнишка

5629

Премиерата на музикалния спектакъл на Милица Гладнишка "Титанично" е в Сатиричния театър "Алеко Константинов", София, от 19.30 ч. на 20 май, сряда.

Творбата е вдъхновена от подвига на музикантите на "Титаник", които остават на борда до последната си нота, а тя съвпада със сетния им дъх. "Титанично" интерпретира с музика и смях стъписването пред избора, паниката от провала и ужаса от смъртта. Със стенд-ъп хумор Милица Гладнишка разбива всяка форма на стрес, защото е надценяван и когато е основателен. Потъването на "Титаник" например не спира нито мореплаването, нито желанието да се открие Америка, нито дързостта да се правят титанични неща: и шедьоври, и безобразия. Напротив - от титаничните провали може да се роди голямо изкуство.

В съпровод ще прозвучат класически и "неочаквани" джаз парчета, както и премиерно изпълнение на "The Вeach" (авторско парче на Гладнишка и Кирил Добрев), с което Милица със свои думи и ноти открива летния сезон. В зашеметяващите тоалети на македонския дизайнер Сержан Кръстевски тя ще грабне публиката и ще я остави да се носи на вълните на флирта, джаза, импровизацията и на глътка уиски, анонсираха от екипа на продукцията.
 
Милица Гладнишка ще бъде съпроводена от Михаил Йосифов – тромпет, Васил Спасов – пиано, Атанас Попов – барабани и Борис Таслев – контрабас.

Билети за събитието - в касите на театъра.

http://vbox7.com/play:a9e5d6f181
http://www.satirata.bg/kasa/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички