Slugabed oт легендарния лейбъл Ninja Tune за първи път у нас


Slugabed oт легендарния лейбъл Ninja Tune за първи път у нас

3796

Столичното арт-пространство Фабрика 126 ще бъде разтърсено от мощна танцувална вълна на 22 май, петък.

Главните виновници за позитивните вибрации са няколко: eмблематичното дуо на българската електронна сцена 1000 names (Нико99 Mistakes и Марго Casio Blaster), се завръщат с нов проект - "Egyptian Syrup". Сурово лайв електроник звучене, вдъхновено от осемдесетарския хаус, пънк и уейв културата. Приятели открай време - като истински Bushmills Brothers, двамата находчиви колекционери и ценители на автентичността не спират да търсят и откриват нови форми. Както те споделят пред Yo MTV Raps, "Egyptian Syrup" е проект за безcпирни blok партита, където стил и модерност нямат значение, защото единствено важно е танцувалното звучене.

Короната на вечерта ще е първата изява у нас на Slugabed. Това е бас докторът oт авангардния лейбъл Ninja Tune. В момента той завършва своето второ LP за компанията Tune, като е обещал доста ексклузивни бенгъри специално за българската публика на 22 май.

Подгряването на присъстващите е запазено за Cyberian, добре познат от изданията си за лейбъла WTF is SWAG. Приготвил е сет, подходящ за хора с разбити сърца, с ритмични линии, които ще направят вечерта още по-запомняща се.

Меломанското събитие, подкрепено от Bushmills, ще започне в 22.00 часа.

Вход: 10 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички