Новото издание на Smugglers Swing Club ще пренесе Холивуд в София


Новото издание на Smugglers Swing Club ще пренесе Холивуд в София

3707

The Smugglers Collective канят отново в своята машина на времето, наречена Smugglers Swing Club.

Порталът към ерата на суинг, джаз, рок-ен-рол и електро суинг музиката ще се отвори за пореден път в столичния клуб Mixtape 5 този петък, 22 май.

Дългоочакваното винтидж събитие е вдъхновено от Холивуд, от любимите филми с музикална, винтидж, суинг и рок-ен-рол тематика от зората на 3D киното и шеметните танци. Зад пулта, разбира се, ще са диджеите от The Smugglers Collective, които ще върнат гостите на събитието към годините, когато суингът,  ритъм-ен-блусът и рок-ен-ролът са изпълвали класациите, a към края на вечерта ще навлязат с пълна сила в 21-ви век, когато електро суингът е новата винтидж мания в цял свят. Ще прозвучат и някои от най-хитовите саундтраци.

Танците отново ще са на почит по време на Smugglers Swing Club: A Night At The Movies – майсторски хореографии от емблематични филми ще покажат танцьорите от Lindy Hop Bulgaria. Както подобава на събитие, посветено на филмовото изкуство, присъстващите ще минат по червения килим. Те ще бъдат посрещнати с традиционния "Винтидж будоар", където всяка дама ще може да се преобрази в звезда от златната ера на Холивуд.

На входа на всички гости ще бъдат раздавани 3D очила, а в голямата зала на Mixtape 5 на голям екран ще бъдат прожектирани стари филми, преработени в 3D. Кино, музика, танци и мода ще бъдат събрани заедно за една незабравима нощ.

The Smugglers Collective са предвидили и още изненади по време на партито, но ги пазят в тайна до последния момент.

Началният час е 21.00, а стартът на суинг треската ще бъде даден в 22.00 часа. Входът е на цена от 8 лева, без предварителна продажба на билети.

Това ще е последното издание на Smugglers Swing Club на закрито за този сезон. Купонът ще се пренесе на открито през лятото следващия месец.

Mixtape 5 е на булевард "България" 1, подлез "Галерия".

Още:

Събитието във Facebook:

https://www.facebook.com/events/1382380325424264/1393452040983759/

Smugglers Swing Club Facebook page:

https://www.facebook.com/SmugglersSwingClub

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички