Rooftop.city стартира в ІІІ етаж Bar & Dinner


Rooftop.city стартира в ІІІ етаж Bar & Dinner

3207

Проектът Rooftop.city - вдъхновен от добрите ентъртейнмънт практики в Ню Йорк, Лос Анджелис, Париж, Лондон, Барселона и други мегаполиси в света, предлага поредица от classy партита на върха на емблематични сгради и превзема нови територии от градската среда с ню диско и дийп хаус музика, светлинен, мултимедиен и денс пърформънс.

Първото парти е в София на 22 май, петък, от 20.00 ч. в "III етаж Bar & Dinner", на покрива на Nadejda Business Hall & Trade Center.

Талантливият Runo, резидент на клуб "Ялта", e основен диджей на събитието със съпорта на DJ Crash, информираха организаторите от ProFusion и Mnogoperki. Акцент в програмата ще бъде сетът на едно емблематично за електронната сцена у нас име в последните 20 години - Ясен Петров / Метрополис.

"Никой в България не може да смеси толкова безогледно дълбоки като Марианската падина хармонии, трайбъл ритми и земетръсни бас линии с ефекта на електрошок за всички в клуба", хвалят го организаторите.

Партито е с warm-up ефект, започва в 20.00 ч., посреща залеза на слънцето и приключва след полунощ.

Сценографията включва мултимедийни декори чрез mapping на визуализации, диджейски сет, V.I.P. зона, water fresh set, бар, заря в кулминационния момент и светлинни инсталация – кубове за денс пърформърките, за чиято хореография и стайлинг се грижи дизайнера и клубната икона – Даниела Арнаут (клуб "Ялта").

Достъпът до Rooftop.city е с покани – онлайн и на хартиен носител. Партито ще бъде заснето като видео, включително и с летящ дрон, предавано онлайн в YouТube и ще бъде излъчено в телевизионен формат по BOX TV.

Nadejda Business Hall & Trade Center е непосредствено до метростанция "Хан Кубрат".

Още от Събития


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички