С Рут Колева и Софийската филхармония по bTV навръх 24 май


С Рут Колева и Софийската филхармония по bTV навръх 24 май

4025

bTV ще отбележи Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост излъчвайки едно от най-обсъжданите музикални събития на годината - съвместния концерт на Рут Колева и Софийската филхармония в столичната зала "България".

Както MySound.bg огласи, събитието се състоя през февруари.  

Зрителите ще видят запис от изявата, събрала на една сцена съвременен български поп изпълнител с международно признание и симфоничен оркестър с богати традиции и световна слава, от 23.00 ч. на 24 май.

Провъзгласената наскоро за една от най-влиятелните български певици в социалните мрежи представя парчета както от отличените с редица награди и номинации три свои албума - "Within Whispers" (2011), "RUTH" (2013) и ЕР-то "Future Sweet" (2012), така и съвсем нови композиции, аранжирани от Владимир Джамбазов и изпълнени под съпровод на 25 музиканти от Софийската филхармония.

Част от програмата са дуетни изпълнения с Рейчъл Роу, Орлин Павлов и Стефан Вълдобрев, а и едно от най-новите парчета на Рут "Все пак", включено в саундтрака към новия български филм "Събирач на трупове", чиято премира предстои наесен.

Чуйте песента ТУК.

Колева се нареди в класацията за 150 най-влиятелни българи в социалните мрежи на престижните 11 - то място (Facebook), 21-во (Twitter) и 31-во (Instagram) според класацията на egoist.bg по инициатива на Дарик Радио и Виваком.

Тази позиция я превърна в безапелационен победител сред родните музиканти. В топа на чарта присъстват още Григор Димитров, Димитър Бербатов и Емил Конрад.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички