Стотици аплодираха премиерата на Титанично


Стотици аплодираха премиерата на Титанично

4522

Премиерата "Титанично" бе изключително успешна, а публиката в пълната зала се превърна в активен участник в представлението.

Както MySound.bg огласи, музикалният спектакъл на Милица Гладнишка бе поставен в столичния сатиричен театър "Алеко Константинов" на 20 май.  

С класически и популярни джаз и поп парчета, със свежи импровизации и без претенции певицата и музикантите от бенда Михаил Йосифов (тромпет), Васил Спасов (пиано), Атанас Попов барабани) и Борис Таслев (контрабас) потопиха присъстващите в приключенската атмосфера на творбата и доказаха, че са специалисти по спасението, а не по удавянето.

"Титанично" е спектакъл, след който всички дълго време ще си припяват мелодиите, ще повтарят фрази от текстовете на Милица и ще се смеят, уверяват присъствали на премиерата. Зад ироничното заглавие се крие завладяваща музика и освобождаващ от страхове и заблуди смях. Тръгващ от историята на "Титаник", хуморът е по-скоро за смъртта на илюзиите. Понякога е черен, но не и горчив.  

Кулминацията на вечерта бе изпълнението на авторското парче "The Вeach", за което, съпроводена от аплодисментите на повече от 500 души, Милица Гладнишка излезе на сцената в уникална рокля от светещи оптични влакна, дело на дизайнера Серджан Кръстевски.

Нови дати за спектакъла ще бъдат обявени скоро, предстои и заснемане на клип към парчето "The Beach".

https://www.facebook.com/Titanichno

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички