Последни детайли за концерта на Хулио Иглесиас


Последни детайли за концерта на Хулио Иглесиас

3205

Хулио Иглесиас ще пристигне в България ден преди концерта си, информираха от Loud Concerts, организиращия спектакъла на звездата в столичната зала "Арена Армеец" във вторник, 26 май.

Началото на събитието е 20.00  ч. а за да могат зрителите спокойно да заемат местата си, вратите на залата ще бъдат отворени в 18.30 часа.

Билети за шоуто все още могат да бъдат открити в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, "Техномаркет" и "Технополис". Ценовите категории на пропуските са от 60 лева до 170 лева в зависимост от местоположението в залата. Касата на "Арена Армеец" ще бъде отворена до началото на концерта, без промяна в цените на билетите.

Както MySound.bg вече извести, най-успешният испаноговорящ изпълнител ще доведе първородния си син Хулио Иглесиас-младши, който също ще се изяви пред българската аудитория. За пълния комфорт на семейство Иглесиас ще се погрижат от Moto-Pfoe, които ще предоставят за превозването им чисто нов Land Rover.

Локацията на залата е удобна и може да бъде достигната както с многото  автобусни линии, които се движат по бул. "Цариградско шосе", така и с тролеи с номера 4 и 11, които спират на булевард "Асен Йорданов" до залата.

За онези, които ще се отправят към арената с автомобили, са осигурени достатъчно места за паркиране. Основните входове за публика са B0 за терен и B1 – съответно за седящи зони A, B и C. В залата няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видеокамери и други професионални записващи устройства.

Всички лица под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация, която може да бъде свалена от сайта www.loudconcerts.com или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts). Документът може да бъде получен и от охраната на входове В0 и B1 на залата преди началото на концерта. Той трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа, като няма нужда да бъде нотариално заверен.
Деца до 7-годишна възраст ще влизат напълно безплатно, но с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Междувременно, музикалният колеж "Бъркли" (безспорно най-значимият частен университет по музика в света) в Бостън удостои Хулио Иглесиас с почетна докторска степен. Изпълнителят получи отличието по време на церемонията по случай завършването на випуск 2015, който се състои от почти 900 студента от 62 страни.

"Аз съм артист, изпълнявал песни на много езици и най-хубавото нещо в живота ми е това признание от "Бъркли". Попитах президента на колежа Роджър Браун колко човека учат в "Бъркли" и откъде са и разбрах, че 35-40% от студентите са от чужбина. Това означава, че глобалното усещане е вкоренено във всеки един от вас и ще помогне за световния мир", споделя певецът (втори на снимката от ляво надясно между Ди Ди Бриджуотър и Дъг Морис (изпълнителен директор на Sony Music Entertainment) и Роджър Браун, най вдясно е барабанистът Харви Мейсън).

Фото: Майкъл Спенсър

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички