Get Physical: Patrick Bodmer (M.A.N.D.Y.) зад пулта в Ялта


Get Physical: Patrick Bodmer (M.A.N.D.Y.) зад пулта в Ялта

3903

Takeover продължава традицията да представя едни от най-интересните имена на съвременната електронна сцена с предстоящото гостуване на Patrick Bodmer -   едната половина от суперуспешното дуо M.A.N.D.Y.

Както MySound.bg вече огласи, сетът на немския диджей, който е в основата на популярния лейбъл Get Physical, е в Room 2 на 23 май.

M.A.N.D.Y. е акроним за проекта на приятелите от детинство Philipp Jung и Patrick Bodmer, създатели на уникална ниша в модерната електроника със своята завидна способност да селектират и издават качествена продукция за танцуване. Възходът му се дължи на вдъхновяващото музикално сътрудничество между M.A.N.D.Y., Booka Shade и DJ T., което се ражда първоначално във Франкфурт и се развива стремглаво в Берлин с поредица от индивидуални и общи издания, предизвикали интереса на специализираната публика и почитателите на по-популярния електронен саунд. M.A.N.D.Y. печели фенове със своето романтично звучене, техническа виртуозност и склонност да флиртува еднакво добре с електрохауса, филтрираното диско и интелигентното техно.

Свързваме M.A.N.D.Y. с хита "Body Language" (2005) и една от най-успешните миксирани компилации за Fabric три години по-късно, затвърдила репутацията им на едни от най-добрите селекционери в този стил. Дуото се подвизава и в компилация за Renaissance през 2009, описана от Resident Advisor като "зрялост, интелект и последователност... все рядко срещани неща напоследък. Philipp и Patrick знаят как да провокират съзнанието и телата на своите фенове с брилянтни сетове, впечатляващо визуално представяне и още по-запомнящи се компилации като десетата част на "Body Language" (2011). Богато въображение и запомнящия се звук на M.A.N.D.Y. разчитат изцяло на непрекъснатото преоткриване, пулсиращи бийтове и впечатляващи светлини. В основата, както обикновено, стои музиката".

Билетите за събитието струват 20 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg или на място. Възползвайте се от възможността да си закупите клубна карта Takeover, която струва 80 лева и осигурява достъп до всички партита от поредицата до края на годината, приканиха организаторите.

Лицата на Takeover са Liubo Ursiny, Valdy и Philip Chernikov. На досегашните издания на събитието са гостували Martin Buttrich (един от създателите на Desolat), Dixon (две поредни години диджей N 1 в класацията на Resident Advisor), Tiga (канадска техно/електроклаш легенда), Nick Curly (немски диджей и създател на суперуспешните лейбъли Cécille Records и 8Bit Records), Ali от Tiefschwarz и Stacey Pullen.

Следващият гост на Takeover e Ame.

Повече информация за артистите:

M.A.N.D.Y.: https://www.facebook.com/getmandy
Liubo Ursiny: https://www.facebook.com/liuboursinyofficial
Valdy: https://www.facebook.com/valdymuzik
Philip Chernikov: https://www.facebook.com/philipchernikovmusic

Facebook страница на събитието:

https://www.facebook.com/events/811046952318078/

Билети:

http://bit.ly/1A8Xe0A

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички