Памбос Агапиу открива лятото с тридневна плажна фиеста на морето


Памбос Агапиу открива лятото с тридневна плажна фиеста на морето

4105

Памбос Агапиу ще даде старт на летните морски партита с тридневна салса фиеста на плажа в Свети Влас за втора поредна година.

Неуморни салсьори от България, Гърция, Турция, Румъния, Холандия и Франция ще се съберат на родното ни Черноморие, за да отпразнуват началото на лятото с нестихващ салса маратон "Парадайз Салса Холидей" от 29 до 31 май.

Към морското танцово събитие ще се включат над 1 500 танцьори от страната и чужбина. В тридневната програма са салса уроци, плажни салса дуели, шоу спектакли, демонстрации и денонощни порции от любимата южноамериканса музика за всички, пристрастени към латино ритмите. Уъркшоп заниманията по танци и партита ще се състоят в три тематични зали във ваканционен клуб "Парадайз Бийч" на Свети Влас, ето и програмата: http://www.paradisesalsaholiday.com/workshops

На 30 май, неделя, латино таньорите ще превземат и Бургас. В градския Galleria Mall от 17.30 часа Памбос и инструктори от "Памбос Денсинг Център" ще покажат на бургазлии някои основни стъпки от салса, бачата, кизомба и кюбан. Всички посетители на търговския център ще имат възможност да получат безлатни уроци по латино танци от най-изявените майстори на салсата у нас.

"Радвам се, че чрез танците стимулираме туризма в България. Лятото водим чужденци на морето, а зимата - в Боровец. Всяка година нашите събития посещават танцьори от десетки страни в Европа, Америка, Азия и други, защото харесват българската природа и българския маниер на забавление. Те знаят, че тук е дестинацията на гарантирания купон и силните емоции. Всички с нетърпение очакват салса срещите в България", обяснява Памбос интереса на чужденците към страната ни.

Pambos Dancing Centre е основен организатор на трите най-мащабни социални латино събития в страната: Национален салса конгрес, Балкански салса конгрес и "Парадайз Салса Холидей".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички