Михаела Филева представя нов албум с концерт в Sofia Live Club


Михаела Филева представя нов албум с концерт в Sofia Live Club

4908

Михаела Филева кани многобройните си почитатели на едно дългоочаквано от тях събитие - премиерата на нейния дебютен албум, наречен "Инкогнито".

Концертът ще се състои в Sofia Live Club от 20.30 ч. на 28 май, четвъртък. 
 
На горещата звезда ще акомпанират Краси Тодоров – клавишни, Васил Крумов – китари и Васил Вутeв – ударни. Ще участват Били Хлапето, VenZy, Графа, Прея и Дивна, с които Михаела има общи песни в албума ѝ. Специален гост ще е маестро Живко Петров, автор на "Фантазия", също включена в "Инкогнито".

Очаква се на сцената да се появят още музиканти, с които младата изпълнителка е работила по проекта.

Звездата на Михаела Филева изгря с появата на големия хит "Опасно близки" с участието на VenZy и след успеха на "Когато ти трябвам" с Били Хлапето. Певицата е забелязана от нейните настоящи продуценти "Монте Мюзик" след участието ѝ в първия сезон на X Factor. Графа е автор на част от песните в  "Инкогнито".

През последните две години красивата певица изпълни още "Приливи и отливи", "Едно наум" и "И аз съм тук", участва в "А дано, ама надали" с Графа и VenZy, както и в "На ръба на лудостта" с Графа, като последното парче е актуален сингъл. Всички тези песни - с изключение на "А дано, ама надали", пет нови трака и шест бонус парчета са в "Инкогнито".

Билети - в мрежтата на Еventim.bg на цена от 10 лв., на място ще струват 15 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички