Класна музика и арт уникати на Culture Beat Pazar


Класна музика и арт уникати на Culture Beat Pazar

3956

След дълга ваканция, Culture Beat Pazar се завръща с поредното си издание в столичния Culture Beat Club oт 11.00 ч. на 31 май.

Сред акцентите на събитието е изявата на Маги Алексиева - Mey със звезден бенд в състав: Philippe Arcostanzo (Jamiroquai, Jennifer Hudson, Swiss Chris) (пиано), Alexandre Gauthier (барабани) и Thomas Cordogli (Frank McComb) (бас).

Актуалната българска певица стартира турне с триото във Франция през юни. Досега са потвърдени пет дати, сред които и участие в престижния Nice Jazz Festival. Изявата им в афиша на Culture Beat Pazar ще бъде генерална репетиция преди концертите в чужбина.

За приятното изкарване на посетителите ще се погрижи DJ Diass, една от младите надежди на българската електронна сцена, който издаде третия си самостоятелен албум "Reset The World" наскоро.

Посетителите ще имат среща с творци, артисти, модни дизайнери, художници и представители на различните приложни изкуства, които ще представят своята продукция в рамките на хенд мейд пазара. Над 35 авангардни представители на различните изкуства и занаяти ще изложат ексклузивно уникати и произведения на изкуството.

Сред брандовете са: FUJO, KNAPP, MUSE SHOP, GENE, SASSA BJORG, BLOOM STARS, TOCHKA & TOCHKA, Krepej и много други.

Целият списък - на: http://goo.gl/ZgBvX1

Вход свободен.

Събитието дава началото на лятна поредица тематични вечери, част от които ще бъдат провеждани в градината - концерти на популярни изпълнители от различни стилове и диджейски партита, първото от които - на DJ Diass на 5 юни.

Идеята на организаторите от Culture Beat Club е настоящето издание на Culture Beat Pazar да има своите логични продължения всеки месец.

Събитието във Facebook - на: http://goo.gl/ZgBvX1

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички