Местят концерта на Dub FX в парка на летище София


Местят концерта на Dub FX в парка на летище София

3686

Дългоочакваният концерт на Dub FX ще се състои не в студио "Орфей", а в парка на летище "София", анонсираха организаторите на събитието Event Ease.

Както е известно, поредният десант на музикалния феномен у нас е на 13 юни. Любимият на българската публика уличен музикант ще представи чисто новото си лайв шоу и последния си албум "Theory Оf Harmony". Харизматичният гост пристига с Dub Phizix и MC Strategy за изява, която ще продължи до изгрев слънце.

Входът е в непосредствена близост до изходите на метрото, а разположението на сцената - във вътрешността на парка до живописното езеро. Началният час ще бъде даден в 22.30. При неблагоприятни метеорологични условия партито ще бъде преместено в зала на закрито.

Хедлайнърът, който в момента обикаля eвропоейските фестивали с мащабно турне, презентирайки актуалния си диск, ще се качи на сцената малко след полунощ. Преди Dub FX ще се предствят много родни музиканти и диджеи, превръщайки юнската събота в истински празник на бийтбокс, дъб, реге, хип-хоп и дръм-ен-бейс музиката.
 
Dub FX е световноизвестен уличен музикант, който понастоящем записва висококачествена продукция в студио и изнася концерти пред стотици хиляди души, но винаги предпочита интимността на уличното изпълнение. Аплодираният и в България австралиец Benjamin Stanford, както е рожденото име на артиста,  е символ на новаторската музика и градската култура, разчупил статуквото студио-клуб, излизайки на улицата с главозамайващи импровизации - само глас, бийтбокс и двупедалната си лууп станция.

Запазена марка на постмодерния изпълнител е музика, смесваща фино бийтбокс, дъб, реге, хип-хоп и дръм-ен-бейс. Текстовете му засягат актуални глобални проблеми и социални теми, като основно носят идеята за индивидуална революция у всеки чрез лична социална отговорност и ангажираност.

Ben не спира да създава разнообразни музикални проекти и да утвърждава позициите си на един от най-интелигентните новатори на сцената. Последният му албум "Theory Оf Harmony" (2014) е с типичното за диджея и продуцент  оригинално позитивно звучене. Всички парчета от диска начело с "In My Head", "Run" и "Back Тo Basics" съдържат философията на Dub FX за справедливост, мир, радост и позитивизъм, с които да живееш всеки ден.

Закупените билети важат без презаверка.

Билети "Ранно пиле": 30 лв./35 лв. (Само в магазин "Яко" (ул. "Граф Игнатиев" 43) или с резервация на тел. 0886 33 33 67

Онлайн и стандартни билети: 35 лв./ 40 лв. в мрежатана Eventim.bg ("Пикадили", "Офис 1", ОМВ, и др.)

Билети фен Тераса: 40 лв. в магазин "Яко", 45 лв. в мрежата на Eventim.bg

Билети VIP Teраса: 50 лв. в магазин "Яко", 55 лв. в мрежатана Eventim.bg

Следете събитието на: https://www.facebook.com/events/926843780689107

Още - на:

Dub Phizix Official Facebook Page: http://www.facebook.com/dubphizix
MC Strategy Official Facebook Page: https://www.facebook.com/MCStrategy
https://www.youtube.com/watch?v=JlSJMt-Hiv
s
Dub FX Official YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UC-eojuz7ovH7aW4l1izVlfw
Dub FX Official Website: http://dubfx.com/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички