Финалът на България търси талант е тази вечер


Финалът на България търси талант е тази вечер

4150

Финалистите в четвъртия сезон на "България търси талант" са с един повече.

Развръзката в оспорваната надпревара ще стане ясна в ефира на bTV от 20.00 ч. тази неделя, 31 май, когато най-добрите от най-талантливите ще представят своите номера, а зрителите ще изберат победителя.

С 12-те финалисти на сцената ще се качат и танцьорите от Latin Force, призьори в надпреварата за "УЕБ талант на България". Те се класираха първи след ожесточено съревнование с миналогодишния носител на отличието – Electra Crew. Формацията се включва като пълноправен претендент за "талант на България" и наградата от 60 000 лв.

В продължение на три часа своите изпълнения ще представят жената каучук Сирма Добрева, композторът Деян Асенов, 66-годишният майстор на баланса Методи Методиев, примерът за хиляди хора -  Пламен Иванов и pole dance танцьорката Симона Бойкова. За първи път тази година половината от финалистите в шоуто са деца. Това са бийтбоксърът Леон Петков, децата от Tapia Dance House (на снимката), талантливата изпълнителка на модерен балет Хелин Хасан, 7-годишната гимнастичка Цветозара Миленкова, многобройният младежки духов оркестър и мажоретен състав към читалище "Хр. Ботев", новата Лили Иванова - Ивелина Андреева, и малката Поля Иванова. Всички са подготвили уникални изпълнения, към които ще се присъединят звездите Евгени Димитров - Маестрото, Митко Щерев, Владимир Величков, рапърът Кристо и други.

Членът на журито Дарина Павлова обяви, че ще дари своя хонорар за кауза, свързана с талантливи деца. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички