Прея Осасей и Милко Калайджиев участват в Черешката на тортата


Прея Осасей и Милко Калайджиев участват в Черешката на тортата

5006

Поп-фолк певецът Милко Калайджиев, актьорите Сашо Дойнов и Ернестина Шинова, ясновидката Николета Йорданова и певицата Прея Осасей ще са първите участници в новия сезон на "Черешката на тортата", който стартира по Нова точно в 20.00 ч. на 1 юни.

Пет известни личности ще имат задачата да приготвят по 5 ястия, да сътворят по 5 изненади и да изпълнят 5 специални мисии всяка делнична вечер. Първи в борбата за званието "Най-добър домакин" на тест ще подложат своите кулинарни и артистични умения поп- фолк изпълнителят Милко Калайджиев, актьорът Сашо Дойнов, ясновидката Николета Йорданова, певицата Прея Осасей и Ернестина Шинова.

Сред първите в кухнята този път ще влезе Милко да докаже дали ритъмът на готвенето е сходен с този на поп-фолка. Сашо Дойнов ще трябва да запретне ръкави, за да спечели гласовете на своите звездни съперници с кулинарни умения. Николета Йорданова вероятно ще заложи на своите ясновидски способности да разгадае ястията на другите, но дали ще успее да отгатне какви оценки ще получи за своето меню? Прея пък ще бъде изправена пред предизвикателството да демонстрира как ще се справи на кулинарната сцена – в този случай сведена до размерите на една кухня.

Участниците ще имат специални мисии, многоброни изненади и неочаквани срещи, а представянето им ще бъде проследено и оценено от кулинарния виртуоз шеф Манчев, който отново ще влезе в любимо си амплоа – на главно действащо лице и съветник в "Черешката на тортата".

Какви ще бъдат специалните мисии, дали Милко Калайджиев ще "пее сладко, сладко" на своите гости и кой от петимата ще отнесе титлата "Най-добър домакин", ще стане ясно в първата седмица на "Черешката на тортата".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички