Местят концерта на Deep Dish на закрито


Местят концерта на Deep Dish на закрито

3658

Първата изява на Deep Dish у нас ще се състои не на летище София, а в зала  "Арена Армеец".

Поради лошата прогноза за време в петък, решихме, че е най-разумно да не рискуваме и да изместим шоуто. Всичко друго остава без промяна, а закупените вече билети важат без презаверка, оповестиха организаторите.

Както е известно, емблематичното дуо пристига за първото издание на музикалното събитие Airborn.

Българските фенове на електронната музика ще Dubfire и Sharam за първи път след разпадането на Deep Dish през 2007 и само година след официалното и дългоочаквано събиране на тандема. Носителите на "Грами" за ремикса на Dido "Thank You" влязоха в историята на електронната музика със завладяващите си стил и енергия. Още със своя дебют "Junk Science", награден за албум на годината, те бързо приковават вниманието на публиката и музикалните критици. Следват успешни проекти, награди и номинации, с които Deep Dish държат летвата високо вдигната през следващите години. Дуото се завърна с дебют на Ultramusic 2014 и сингъла "Quincy".

И, за да бъде първото издание на Airborn още по-специално, зад пулта ще се развихрят и русите изкушения Blond:Ish. Гостуването на Anstascia и Vivie-Ann у нас неведнъж е предизвиквало вълна от емоции. Основателят на Takeover - Liubo Ursini, също се изяви на партито.

Събитието се осъществява с подкрепата на Solar и Heineken.

Билети по 40 лв. - в мрежата на Eventim.bg в цялата страна и в клуб "Ялта".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички