Бар Kite открива лятото с Camp Sessions в къмпинг Градина


Бар Kite открива лятото с Camp Sessions в къмпинг Градина

4689

Познатите столични герои от бар "Петък" и Mixtape 5 откриват морския сезон с диджейско парти в компанията на Camp Sessions на къмпинг "Градина" този уикенд.

Звучи объркващо, но факт - настроението от любимите софийски парти локации се пренася за няколко месеца на юг от Бургас, на плажния бар Kite в къмпинг "Градина" през лятото.
 
Купонът по повод старта е на 5 и 6 юни, като през двете вечери зад пулта ще застанат Emil Prize, SAVA, Xonic и DoLitlle. Чудесно начало за добър сезон, през който ще има достатъчно музикални поводи за пътуване до морето, завяват организаторите.
 
Концертите започват още през втория уикенд на юни, когато ще слушаме на живо бългaрските хип-хоп виртуози Bobo & The Gang от сцената на Kitе-а. Поводът е четвъртия рожден ден на бара, а датите са 12 и 13 юни.

В афиша са любими български и чуждестранни гости, чиито дати предстои да бъдат обявени скоро. Сред тях са Deekline (UK), Ъпсурт лайв бенд, Рут Колева, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, P.I.F., Spens и други. Свежите летни джемове с приятни вокали и мелодични китари, запомнящите се изпълнения на любими банди и диджейски изяви чак до изгрев слънце са част от програмата на бара за предстоящия сезон.

До "Градина" извежда чисто нов асфалтов път, който свързва къмпинга с Черноморец.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички