Стотици усмихнати лица на концерта на Авеню в Русе


Стотици усмихнати лица на концерта на Авеню в Русе

3959

Публиката на Малката Виена, както е известен Русе, отново показа не само усет към хубавата музика, но и енергията да създаде страхотна атмосфера заедно с предпочитаните си музиканти.  

Представяйки първокласен концерт, дует Авеню предизвика стотици усмивки по време на изпълненията на любими парчета и съпътстващите ги изненади. Освен бенда, с помощта на който Боби и Заки изпълняват парчета в нов аранжимент, създаден специално за турнето, звездите от X Factor Пламен и Иво изпяха още едно парче на Авеню - за първи път пред русенската публика.

"Срещата с феновете в Русе беше страхотно преживяване. Истински се забавлявахме и най-важното – бяхме на една честота с тази публика, което даде неповторим облик на целия концерт", коментира Заки.

Дует Авеню продължава своето турне с изяви в столичния клуб "Дали" (13 юни), Велико Търново (24 юни), Варна (25 юни) и Пловдив (6 юли).

Билетите за концертите на цени от 10 до 15 лв. се продават в касата на Доходното здание, Русе, "Тикетпро" - България и неговите партньори, Билетен център на "Арена Армеец", Билетен център НДК и онлайн на адрес www.ticketpro.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички