Dub FX пристига с антуража в София днес


Dub FX пристига с антуража в София днес

4112

Българският диджей SAVA ще подгрее шоуто на Dub FX с най-новата си селекция, съобщиха от EventEase, организиращи изявата на австралийския титан на експерименталния електронен саунд у нас.

Както MySound.bg вече писа, събитието, в което ще участват и Dub Phizix и MC Strategy, ще се състои в парка на летище "София" до Терминал 2 на 13 юни.

Хедлайнърът пристига с Andrew Vollmer (саксофон/пиано) и Evan Tweedie (бас) в София следобед. Сцената на открито е разположена до живописно езеро, а парти-зоната - оформена в амфитеатрален стил. Чакащи, излитащи и кацащи самолети, новата кула за контрол на полетите и много зеленина са част от декора на музикалното приключение.  

Метеорологичната прогноза вещае топла и ясна съботна нощ. В случай на рязко влошаване и изменение на времето организаторите са предвидили студио "Орфей" за алтернативно място на фиестита.

Достъпът в парка е през вход, разположен точно до изхода на метростанция "Летище "София", който ще бъде отворен от 22.30 часа.

На всички посетители се препоръчва да използват метрото или директните автобусни линии № 84 и 384. Ако сте решили да дойдете с кола, имате възможност да я паркирате в паркинга на летището срещу 3 лв. на час. Ако предпочетете такси, крайната точка, до която е нужно да стигнете, е Терминал 2 – сектор "Заминаващи".

Талантливият представител на родната диджейска сцена SAVA ще застане зад пулта точно в 22.30 ч. SAVA е от новото поколение диджеи, които за последните няколко години успяха да спечелят сърцата на българската сцена с умението да раздвижат публиката с лекота. Изненадва постоянно и учи феновете си да не очакват нищо в рамките на стандарта - не може да му сложиш етикет. Музикалните му "залитания" се простират от реге, джаз, фънк, диско и хип-хоп до трап и тежък дъбстеп. В момента той работи усилено над предстоящия си проект и продуцира музика, част от която ще прозвучи премиерно в събота.

Dub FX ще излезе малко след полунощ, за да представи чисто новото си лайв шоу и последния си албум "Theory Оf Harmony". В малките часове на нощта преди красивия софийски изгрев, сцената ще бъде окупирана от Dub Phizix, който стилово се позиционира някъде между "засукания" денсхол, тъмния дъб и футуристичния-минималистичен дръм-ен-бейс. Заедно с него ще се изяви и един от най-бързите в бранша – MC Strategy, прочут със своите скорострелни рими на фона на тежки бас ритми.

Събитието се осъществява с подкрепата на J&B.

Билети - "Ранно пиле": 30 лв./35 лв. (само в магазин "Яко" на ул. "Граф Игнатиев" 43) или с резервация на тел. 0886 33 33 67

Онлайн и стандартни билети: 35 лв./40 лв. в мрежата на Eventim.bg ("Пикадили", "Офис 1", ОМВ и други)

Билети Фен тераса: 40 лв.в магазин "Яко", 45 лв.в мрежата на Eventim.bg

Билети VIP тeраса: 50 лв. в магазин "Яко": 55 лв.в мрежата на Eventim.bg

Следете събитието на: https://www.facebook.com/events/926843780689107/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички