Под дъжда: Михаела Филева, Дивна, VenZy и Били Хлапето


Под дъжда: Михаела Филева, Дивна, VenZy и Били Хлапето

4103

Звездите на "Монте Мюзик" Михаела Филева, Дивна, VenZy и Били Хлапето изнесоха зашеметяващ концерт в Античния театър в Пловдив.

Хилядите фенове не спряха да пеят и танцуват с любимците си повече от час и половина. "Хипноза", "И ти не можеш да ми спреш", "Въпрос на време", "Под открито небе", "Опасно близки", "И аз съм тук", "На ръба на лудостта", "Когато ти трябвам", "Както искаш" и "В реда на нещата" бяха само част от песните, които Дивна, VenZy, Михаела и Били представиха. Дори дъждът не принуди хората да си тръгнат, а Михаела, която беше на сцената по същото време, се забавляваше дори повече в присъстващите. След края на концерта изпълнителите раздаваха автографи на екзалтираните фенове над два часа и се снимаха с всички.

Организаторите твърдят, че такова нещо не се е случвало в Пловдив и вече обмислят следващия концерт с участието на артисти от лейбъла наесен.

От "Монте Мюзик" анонсираха предстояща премиера на два проекта - "Забранен достъп" и "Запазено място", едновременно на 15 юни с участието на четиримата изпълнители и техните колеги Прея и Графа. Премиерата на двете триа ще се състои във vbox7 в 20.00 ч.

Освен двата видеоклипа, на Михаела Филева, VenZy и Прея ще участват в официално оупън еър парти на 17 юни, което ще даде старт на обновената лятна градина в столичния :PM Club. От 21.00 часа талантливата Прея и мелодичният звук на китарата на Константин Ангелов ще изпълнят просторната тераса, внасяйки усещане за уют и очарование сред новата елегантна обстановка.

Купонът ще се пренесе в клуба с музикалния лайв пърформънс на Филева, която бе обявена за певица на годината от БГ радио, и вечната усмивка VenZy, след 23.00 ч.

Снимка: Иван Кирев

Линк към тийзър:

http://vbox7.com/play:f04c150e40

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички