Часове до Summer Chaos Festival Burgas 2015


Часове до Summer Chaos Festival Burgas 2015

4279

Броени часове делят българската  публика от Summer Chaos Festival 2015.

На 16 юни най-горещата точка в България ще бъде стадион "Лазур" в Бургас, където на една сцена ще се качат четири от най-актуалните тежки супербанди в света - Godsmack, Papa Roach, Amorphis и Biohazard.

Вратите на стадиона ще бъдат отворени точно в 15.00 ч., а достъпът до различните сектори ще бъде както следва:

o    Притежателите на билети за Терен 1, Терен 2 и Front of Stage ще влизат през централния вход на стадион "Лазур" откъм ул. "Димитър Димов"
o    Седящи места на трибуни 16, 17 и 18, както и правостоящи за зона Front of Stage - Вход 2 откъм ул. "Васил Петлешков"
o    Седящи места на трибуни 12, 13, 14 и 15  - Вход 4 откъм ул. "Васил Петлешков"

Притежателите на билети за сектор Терен 2 нямат право на достъп до другите провостоящи сектори, докато тези от Front of Stage и Терен 1 могат да влизат в сектор Терен 2.

Деца на възраст до 10 години ще бъдат допускани на стадиона безплатно, но задължително с пълнолетен придружител и подписана от него декларация за придружител на малолетно лице. Документът трябва да бъде попълнен в два екземпляра, като единият се оставя на охраната, а вторият остава в придружителя в случай, че бъде поискан повторно.

Декларацията може да бъде изтеглена от сайта на "Тикетпро"  - http://www.ticketpro.bg/jnp/home/index.html и попълнена предварително или пък на място, като на всеки вход ще бъдат предоставяни бланки.

В деня на фестивала ще има строг пропускателен режим и засилено полицейско присъствие. Има постъпили сигнали за фалшиви билети и при опит за влизане на събитието с такива, нарушителите ще бъдат предавани на полицията, предупреждават организаторите от MOE.

На стадиона няма да бъдат допускани лица във видимо нетрезво състояние и под въздействие на наркотици и упойващи вещества. Забранено е внасянето на всякакъв вид оръжие, опасни, остри и леснозапалими предмети, бутилки, храна и професионална техника за фото- и видеозаснемане.

Групите ще излязат на сцената в следния ред:

15.30 - 16.15 ч. -    THE POMORIANS
16.45 - 17.45 ч. -    BIOHAZARD
18.15 - 19.15 ч. -    AMORPHIS
19.45 - 21.00 ч. -    PAPA ROACH
21.30 - 23.00 ч. -    GODSMACK

Интересът за събитието е огромен. Билетите за Front of Stage и Терен 1 са напълно разпродадени от месец, но все още има съвсем ограничени бройки за Терен 2 (65 лв.), както и за седящите сектори (100, 80 и 60 лв.), които могат да бъдат закупени от касите на "Тикетпро" и партньорската мрежа в цялата страна.

За всякакви детайли и информация следете Facebook страницата на Summer Chaos Festival Burgas 2015: https://www.facebook.com/pages/Summer-Chaos/913909068627209

Website: www.summer-chaos.com

Специално обръщение на музикантите от Godsmack към българската публика:http://youtu.be/uTyAUWm_0DI
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички