Roxette са все по-близо


Roxette са все по-близо

3875

Както MySound.bg нееднократно писа, София ще бъде разтърсена от дългоочакваното шоу на Roxette на 17 юни, сряда.

Шведското супердуо пристига у нас по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис" за специален концерт, зареден с много настроение и размазващи хитове, в зала "Арена Армеец" от 20.00 ч.

Българската публика ще се наслади на "It Must Have Been Love", "Joyride", "Listen Тo Your Heart", "Sleeping In My Car" и много други, а Мари Фредриксон и Пер Гесле обещават, че концертът ще бъде незабравим. София е една от спирките в тяхното ново турне, което се посреща със суперлативи във всяка държава. Очаква се то да приключи по времето, когато двамата ще празнуват 30-та си годишнина и поради тази причина е наречено "XXX – The 30th Anniversary Tour". Така се казва и двойната юбилейна антология, ознаменувала славната 30-годишнина на дуото, чиято премиера се състоя наскоро.

Техническата подготовка за спектакъла започва още от 15 юни, когато у нас ще пристигне сцената, както и цялото оборудване за осветлението и озвучаването. Мари и Пер ще имат самостоятелни и комфортни гримьорни, като в тях трябва да има много цветя. Освен това са поръчали плодове, особено държат на банани и прясно нарязан джинджифил. Изпълнителите са пожелали да опитат и качествено местно червено вино по време на престоя си у нас.

Входовете на зала "Арена Армеец" ще бъдат отворени в 18.30 ч. в деня на събитието. Поради очакваното натоварено движение по булевард "Цариградско шосе", където в момента продължават ремонтни дейности, съветваме феновете да дойдат по-рано с автомобилите си или да използват градския транспорт, препоръчаха организаторите. Родната формация Революция Z, която бе избрана лично от Roxette за подгряваща група, ще се качи на сцената в 20.00 ч. Мона Недева и компания ще представят с най-големите си хитове, както и специално подбрани кавъри, като изпълненията им ще продължат до 20.30 ч. Очаква се хедлайнърите да се появат в 21.00 ч., а шоуто им ще продължи около два часа.

Шведите пристигат у нас с частен самолет веднага след концерта си в Острава, Чехия, и ще бъдат на българска земя в ранните часове на 16 юни.

Ограничени количества билети за концерта на цени от 60 до 120 лв. все още могат да бъдат закупени от всички каси на "Тикетпро" в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички