Грандиозно парти открива официално лятната градина в :PM Club


Грандиозно парти открива официално лятната градина в :PM Club

3825

Лятната градина на столичния :PM Club стартира новия сезон с официално оупън еър парти от 21.00 ч. на 17 юни.

Обновената ѝ дизайнерска визия е най-новият проект на Светослав Тодоров (Studio Mode), който спечели наградата за най-добър клубен дизайн в Ню Йорк с интериора на същото заведение преди месец. Под открито небе екипът на клуба в сърцето на София ще посрещне приятели, партньори и клиенти на стилно парти с много настроение, богата селекция от първокласни напитки и музика на открита сцена със специалното участие на звездите на "Монте Мюзик", DJ Vasquez, DJ Doncho и DJ Go-Go.
При евентуални неблагоприятни метеорологични условия купонът ще се премести на закрито, всички условия за което са налице.
 Както MySound.bg вече огласи, Прея и мелодичният звук на китарата на Константин Ангелов ще изпълнят просторната тераса, внасяйки усещане за уют и очарование сред новата елегантна обстановка от 21.00 ч. След 23.00 часа купонът ще се пренесе в клуба с музикалния пърформънс на "Певицата на годината" Михаела Филева и вечната усмивка VenZy. И това ще е само началото на пъстрата програма заведението, която обещава да премине под знака на вълни от положителни емоции и много танци с поредицата музикални вечери в :PM Club Summer Live всяка сряда. В следващите седмици на сцената в хитовия клуб феновете на родната музика ще се срещнат на живо с някои от най-ярките звезди на България.

Реновираната градина на заведението ще посреща своите гости за летния сезон всеки ден от 10.00 сутринта до късно след полунощ. Перфектна комбинация от елегантност, индивидуален стил, спокойствие и забавление под открито небе, тя е модерно градско място, което се отличава с неповторима си атмосфера  обстановка в центъра на столицата. За трети сезон ще бъде любима локация за срещи на софиянци, стилни вечерни партита и събития.

Гостите ще забавляват популярните резиденти Васкез, Кайски, Стивън, Ясен Петров, Дончо, Go-Go и други гостуващи диджеи и музиканти.

:PM Club е на "Гурко" 2.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички