Над 500 гости на откриването на :PM Club Summer Garden


Над 500 гости на откриването на :PM Club Summer Garden

4287

Над 500 гости посрещна екипът на :PM Club, който даде старт на лятото с парти под открито небе в сърцето на столицата на 17 юни.

Просторната тераса бе преобразена в музикална сцена с брандирани барове и платформи, подчинени в синьо и бяло -  цветовете на основния партньор на вечерта Ciroc, a красавици посрещаха гостите с коктейли с френската премиум водка. Желаещите да се насладят на първокласните напитки сред дизайнерската обстановка на градината, дело на Светослав Тодоров (Studio Mode), буквално я изпълниха до краен предел. Разноцветни светлини по фасадата на Телефонната палата и пищна заря отбелязаха кулминацията на купона. Шоуто на звездите на Monte MusicМихаела Филева, Venzy (на снимката) и Прея зареди с много хитове и енергия двете парти сцени. Изпълнителите представиха за първи път на живо най-новите си песни "Забранен достъп" и "Запазено място", чиято премиера се състоя часове преди събитието, а мощните бийтове на диджеите Vasquez, Doncho и Go-Go се погрижиха лятното настроение да е повече от горещо.

Известни актьори, изпълнители, топмодели, представители на бизнеса и светски красавици се стекоха на изисканото парти. Сред популярните лица на официалното откриване на летния сезон на :PM Club бяха шефът на продуцентска компания "СИА Адвъртайзинг" и създател на "Под прикритие", "Стъклен дом" и "Мисия Лондон" Димитър Митовски, авангардната дизайнерка Мира Бъчварова, звездата от кинолентата "Чужденецът" Любомир Ковачев, актьорът на Народния театър и участник в Dancing Stars Дарин Ангелов, който изненада с напълно променен имидж и раста прическа заради предстояща нова роля. По 20-метровия син килим преминаха още шефката на рекламна агенция A-Team Христина Ванчева, певицата Мария Грънчарова, бизнесменът Христо Сираков с новата си половинка Петя, ексцентричният писател Любомир Милчев-Денди в компанията на световната и вицеевропейска шампионка по лека атлетика за ветерани Мерлин Арно, неустоимата плеймейтка Златка Димитрова, придружена от приятеля си Мирослав, "Мистър България" 2008 Неделчо Тодоров, футболният мениджър Славчо Тошев, сексапилната диджейка и "Супермодел на България" 2003 Алекс и топмоделът на "Визаж" Олга Модева. На :PM лятно време с много танци и настроение видимо се бяха настроили поп звездите Боряна Баташова, Ирра, Поли Генова,Николай Бакалов, близначките Алекс и Влади, Стефан от хип-хоп дуета YBBY, екзотичната Индира и много други.

С гостуването на музикалните звезди на "Монте Мюзик", заведението даде начало на поредицата летни музикални ивенти :PM Summer Live. Клубната програма през най-горещите месеци обещава да премине под знака на вълни от положителни емоции и концерти с някои от най-ярките звезди на България. Следващата сряда (26 юни) ще се изявят Веси Бонева и Светлин Къслев, а след тях Криско (25 юни), Мария Илиева (1 юли), Графа (8 юли), Ъпсурт (9 юли), Рафи & Live Band (15 юли), Орлин Павлов (22 юли), Вяра Атова & Live Band (29 юли) и други.

За трети сезон градината на :PM Club ще бъде локация за срещи, стилни вечерни партита и събития в София. С умението си умело да се трансформира в различните часове на денонощието, гостите на клуба могат да изберат прохладната и отпускаща дневна обстановка на градината, нейната динамична и провокативна вечерна атмосфера след 21.00 ч. и партита с популярните резиденти зад пулта – Васкес, Кайски, Стивън, Ясен Петров, Дончо, Go-Go, както и гостуващи диджеи и музиканти.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички