Дивна с новата си песен Хипноза на Фестивала на цветовете 2015


Дивна с новата си песен Хипноза на Фестивала на цветовете 2015

4370

Монти от Ice Cream ще направи състезание с феновете в надуваема човешка джага – "Артистите" vs "Феновете", в рамките на Фестивала на цветовете.

Както MySound.bg писа, поредното издание на колоритното събитие ще се състои пред столичната зала "Арена Армеец" на 20 юни.

Освен с пъстри багри, то ще зарадва феновете още със страхотна музикална програма и разнообразни забавни атракции. На сцената ще се качат едни от най-любимите български артисти - Ice Cream, Спенс, The Top Stoppers, Cooh vs Бalkansky, Мартен Роберто, The Smugglers Collective, Sofia Cartel, DJ Steven и белгийското дуо The Offenders, а Дон Еди Казасян отново ще има грижата за отброяването и цветните експлозии по време на фестивала. Специален гост ще бъде и Дивна (на снимката), която ще представи на живо най-новата си песен "Хипноза".

За втора година към събитието се присъединява и една от най-популярните платформи за Handmade изкуство и култура в България - BazArt.bg. За три години и половина от създаването си, под запазената марка BazArt.bg се състоят над 30 самостоятелни "базарт"-и, както ги наричат организаторите и създатели на онлайн магазина www.bazart.bg.

В рамките на фестивала в Handmade пространството ще има още щанд с ръчно изработена козметика. С дизайнерски тениски ще се представи и една от най-нашумелите напоследък марки в стрийт модата. Запалените по рисуването с къна ще могат да си тръгнат с произведение на изкуството мехенди или с модерна ръчно нарисувана временна татуировка и да отнесат със себе си много пера и цветове.

Ако все още не сте си закупили билет, може да го направите на място до изчерпване на количествата. Тъй като капацитетът на събитието е ограничен до 4 000 души, препоръчваме да си набавите пропуск предварително - от всяка бензиностанция на OMV, Office 1, Orange, Usit Colours, "Пикадили", "Техномаркет", Билетен център НДК и всички останали партньори в мрежата на Eventim на цени от 30 лв. Tорбичките с цветен прах се купуват само на място. Цената за 1 бр. ще бъде 4 лв., за 4 броя - 10 лв., а за 9 броя - 20 лв.

Фейсбук страницата на Фестивалa на цветовете:
www.facebook.com/HoliColourFestivalBulgaria

Фейсбук страницата на събитието:   
https://www.facebook.com/events/1563369583908392/

Линк към уебсайта на Eventim за продажба на билети:
http://www.eventim.bg/bg/bileti/festibal-na-cbetobete-sofia-venue-to-be-announced-on-1-of-may-2015-383543/event.html

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички