Иво Димчев събира музиката от пърформънсите си в концерт


Иво Димчев събира музиката от пърформънсите си в концерт

3948

Концерт с авторска музика на Иво Димчев от негови пърформънси и пианиста  Светлин Христов предстои в Mozei от 20.00 час на 26 юни, петък.

Освен хореограф, актьор и режисьор, изпълнителят композира и изпълнява пиеси в различни стилове. В повечето случаи той е и автор на музиката към своите пърформънси. Димчев ще представи 15 песни, за първи път извадени от контекста на спектаклите му и изведени като самостоятелни музикални произведения. Към тази интересна музикална случка ще се присъедини и пианистът Светлин Христов.

Билети - по 10 лв. (в разпространителската мрежа на Ticketlogic, на билетната каса в Mozei, както и онлайн на http://mozei.ticketlogic.bg/концерт-на-иво-димчев/27440

Събитието във Фейсбук - на:

https://www.facebook.com/events/787707824675674/

Код за събитието на касата на Fastpay: 27440, работното време на касата в Mozei всеки ден от 14.00 до 20.00 часа.

Премиерата на Porn-OperNight – аудиовизуален пърформанс на Иво Димчев, ще се състои на същата сцена от 20.00 ч. на 30 юни. В експерименталния пърформънс млади оперни певци ще изпълнят известни оперни арии на фона на  селекция от еротични видеа, специално обработени за случая. Проект, в който опера и сексуалност ще се обединят и трансформират взаимно, за да създадат едно напълно ново сетивно преживяване, обясняват организаторите.

Следете събитието на: https://www.facebook.com/events/1454645358167921/

Mozei е на булевард "Сливница" 178 (Метростанция "Лъвов мост", до изхода на метрото, спирката на автобусите в посока "Сточна гара").

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички