Седмица до разтърсващото шоу на Judas Priest и Helloween


Седмица до разтърсващото шоу на Judas Priest и Helloween

3279

Само след седмица София ще бъде разтърсена от взривяващото шоу на боговете на тежкия саунд – Judas Priest и Helloween.
 
Както MySound.bg нееднократно писа, двете велики групи пристигат у нас по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис" за специален концерт в столичната зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 30 юни, вторник. Роб Халфорд и компания ще зарадват родните меломани с песни от последния си албум "Redeemer Оf Souls", както и с най-великите си хитове. От своя страна Helloween (на снимката) ще наблегнат на най-популярните си парчета, но и на материал от най-новия си диск "My God-Given Right", излязал в края на май. Албумът, издаден у нас от Nuclear Blast/Wizard, затвърди техния статут на кръстници на мелодичния спийд метъл.

"My God-Given Right" превзе музикалните класации по света, като отбеляза някои от най-високите позиции в чартовете за немската хеви метъл машина. Албумът дебютира под N 3 в класацията на Чехия, под N 5 във Финландия, под N 8 в Германия и под N 9 в Япония. Вокалистът Анди Дерис обяснява големия успех с факта, че групата постоянства върху обикновения девиз: "Назад към корените, но с нови песни". Той допълва: "Повече от всякога нашите фенове искат да пеят и да празнуват заедно с нас. Това правило обичайно работи най-добре с използването на отличителните припеви и привлекателните линии на класиките от 80-те години".

Helloween са си поръчали разнообразие от сандвичи, пилешли крилца и супа за обяд. Освен това ще похапват различни видове сирена и пресни плодове. Бандата държи да опита произведен у нас мед, различни видове български хляб, както и местна качествена бира.

Анди Дерис и Ко. ще се качат на сцената преди Judas Priest, но не като подгряваща група, а със собствен пълен сет концертни хитове с времетраене около час и половина. Двете групи пристигат у нас в ранните часове на 30 юни, веднага след концерта им в Белград.

Билети за метъл фиестата на цени от 40 до 100 лв могат да бъдат закупени от всички каси на "Тикетпро" в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички