20 килограма бели и черни конфети за концерта на Слаш


20 килограма бели и черни конфети за концерта на Слаш

3550

Броени дни преди концерта на мегазвездата Слаш (Slash) в София еуфорията за събитието расте с часове.

Както MySound.bg извести, китарната легенда пристига у нас в компанията на Myles Kennedy & Conspirators за своя втори концерт у нас в столичната зала "Христо Ботев" на 29 юни. Шоуто е част от голямото световно турне на бандата в подкрепа на втория ѝ албум "World On Fire" (Roadrunner/"Орфей Мюзик", за който музикантите работят с продуцента Майкъл "Елвис" Баскет (Alter Bridge, Falling In Reverse, Incubus).

По изграждането на сцената за концерта ще работи екип от 30 души, а звукът, осветлението и мултимедийните ефекти  ще бъдат достойни за истинско мощно рок събитие. Очаква се то да бъде едно от най-силните музикални преживявания на лято 2015 с уникален репертоар от последния албум на бандата, както и вечните хитове на Guns'n'Roses, Velvet Revolver, Slash's Snakepit и много други.

Слаш и компания са подготвили забележително шоу с 20 кг. бели и черни конфети, с които ще бъде засипана публиката на финала.

Интересът към концерта е огромен.

Билетите са почти на привършване, затова нека всички фенове на легендарния китарист да побързат - последните пропуски все още могат да бъдат закупени на цена от 65 лв. в касите на "Тикетпро" в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички