Кой спечели пропуск за концерта на Тото


Кой спечели пропуск за концерта на Тото

3125

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

То бе по предложение на нашите приятели Loud Concerts, организиращи концерта на Тото в столичната зала "Арена Армеец". Двама от вас получиха уникалния шанс да спечелят пропуск за събитието на 28 юни. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой член на групата бе причина за ривайвъла на Тото през 2010?

Вярното е: Майк Поркаро.

Честито на Роза Евгениева и Красимир Джамбазов.

Както MySound.bg извести, басистът Майк Поркаро почина на 59-годишна възраст през март.

Дни преди концерта в "Арена Армеец" Steve Lukather (трети от ляво на дясно на снимката) и David Paich дадоха интервюта пред българските медии. Steve сподели, че помни горещата ни публика и се надява аудиторията в София да усети емоциите, които бушуват на сцената, когато приятелите от детинство изпълняват вечните хитове на бандата.

Турнето на американците върви с пълна сила и, въпреки че преди няколко седмици всички бяха повалени от коварен грип във Великобритания, в момента са в перфектна форма. David Paich се надява да има шанса да чуе на живо българска фолклорна музика.  

Билети за събитието все още може да си закупите в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, "Техномаркет" и  "Технополис". Ценовите категории на пропуските са от 60, 70, 80, 90 и 110 лева в зависимост от местоположението в залата. Касата в "Арена Армеец" ще бъде отворена до началото на концерта без промяна в цените на билетите.

Залата може да бъде достигната както с множеството автобусни линии, които се движат по булевард "Цариградско шосе", така и с тролеи с номера 4 и 11, които спират на бул. "Асен Йорданов" до залата. За онези, които ще се отправят към арената с автомобили, са осигурени достатъчно места за паркиране.
Основните входове за публика са B0 за терен и фен зона и B1 – съответно за седящи зони A, B и C.

В залата няма да се допуска внасянето на храни и напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видеокамери и други професионални записващи устройства.

Преди и по време на концерта, във фоайето на залата и вътре в самата зала на терен ще бъдат обособени специални места, на които ще се предлагат различни видове храни и напитки.

Всички лица под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация, която чоже да бъде свалена от сайта www.loudconcerts.com  или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts). Тя може да бъде получена и от охраната на входове В0 и B1 на залата преди началото на концерта. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа, като няма нужда да бъде нотариално заверен.
Деца до 7-годишна възраст ще влизат напълно безплатно, но с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Началото на концерта е 20.00 ч., а вратите на залата ще бъдат отворени в 18.30 часа.

"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички