Inna пее за 10-ия юбилей на Balkanika Music Television


Inna пее за 10-ия юбилей на Balkanika Music Television

3781

Румънската звезда Inna пристига в България, за да изнесе концерт по случай 10-ата годишнина на Balkanika Music Television.

Събитието ще се състои тази събота, 27 юни, на площад "Велбъжд" в Кюстендил, където ще се проведе традиционният за града "Празник на черешата".

Изявата на хитовата румънка у нас е част от нейното световно турне Party Never Ends. Певицата гостува не за първи път в България. Поп изпълнителката е участвала в двете церемонии по връчването на Балканските музикални награди. Сценичното ѝ шоу до ден днешен е определяно като едно от най-добрите. Вокалистката е отличена и с три приза от Balkanika Music TelevisionBest Female Performer, Best World Breakthrough и Best Song From Romania за хита ѝ "Sun Is Up".

Гостенката ще се подготви за събитието в специално обособено пространство в бекстейджа. Тя ще излезе на сцената през изграден специално за нея коридор, за да запази изненадата за публиката до последния момент. Изпълнителката, която очаква с нетърпение срещата си с българските фенове, ще ги зарадва с истински маратон от най-големите си хитове. Атрактивната брюнетка е подготвила и уникално сценично шоу, с което обещава да взриви сцената.

Inna се превръща в истинска международна сензация още с първия си албум "Hot" (2009). Оттогава досега певицата реализира редица успешни сингли, които винаги се нареждат в челните позиции на световните класации. Носителка е на многобройни престижни награди, включително и на две статуетки на MTV Europe Music Awards. Албумите ѝ са разпродадени в повече от 3 милиона копия по целия свят.

Румънката е сред най-излъчваните артисти в ефира на Balkanika Music Television, която залага на модерни хитове от всички балкански държави и актуални проекти на най-големите звезди на Балканите вече 10 години.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички