Dimo BG изригва с два нови трака в Bedroom Beach, Слънчев бряг


Dimo BG изригва с два нови трака в Bedroom Beach, Слънчев бряг

3741

Феновете на хаус музиката ще се насладят на предстоящото EP на DJ Dimo BG в Bedroom Beach, Слънчев бряг, на 27 юни, събота.

Изданието се състои от два авторски трака, които ще достигнат до дигиталните магазини чрез Hotfingers – един от топлейбълите в световната хаус музика. Заедно с Dimo зад пулта ще бъде и DJ Vasco C. Освен горещия проект на Dimo, ще бъде представено и новото вариететно шоу на клуба - Rock Star, вдъхновено от неостаряващите рок и хеви метъл легенди AC/DC, Metallica, Deep Purple, Guns n’ Roses и Aerosmith.  

Dimo BG е един от най-добрите български диджеи с многобройни участия и отличия. Гостувал е в престижни чуждестранни клубове като Ministry Оf Sound (Лондон), Source Bar (Мейдстоун), EGG (Лондон), Pulse (Лондон), както и в запазени родни марки на качествената клубна музика като "Ялта" (София) и Cacao Beach (Слънчев бряг). От 2007 е един от основните диджеи в Bedroom Beach. Негови тракове са издавани от лейбълите World Up, Lapsus Music, Go Deeva Records, Ready Mix Records, Da Way, Techsoul и много други.

Рилийзите на нашия артист получават подкрепата и намират тмясто в сетовете на известни имена в електронната музика като Sandy Rivera, Marco Carola, Supernova, Wally Lopez, Dennis Ferrer, The Shapeshifters и други.

Dimo BG направи три ремикса на едни от най-добрите български изпълнители, които върнаха българската музика на клубната сцена през последната година: заедно с Михаела Филева на парчето ѝ "Приливи и отлив", "Домино" с Графа и "Кажи ми вече всичко" с Венци & Били Хлапето. В началото на годината реализира и авторския си  трак с Веселина Попова, излъчван и сега по няколко европейски радиостанции и в ефира на популярните български музикални телевизии.

Dimo е е носител на наградата Best House DJ за 2005 и 2011.

Повече за Dimo BG - тук:

Dimo BG on Soundcloud
Dimo BG Official Fan Page

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички