Часове преди шоуто на Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators


Часове преди шоуто на Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators

4001

Броени часове делят българските фенове от концерта на Slash.

Както MySound.bg нееднократно информира, китарният маестро пристига по покана на М.Е.Music за шоу в столичната зала "Христо Ботев" на 29 юни.

На официалната страница на струнния корифей във Facebook се появи специално обръщение към всички негови фенове у нас. На чист български език звездата обяви събитието: "България! Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators идват в София в зала "Христо Ботев" на 29 юни!"

Концертът ще започне в 20.00 ч. когато на сцената ще се качи примата на българския рок Милена. Вечните класики "Не'ам нерви", "Машина за месо", "Ха-ха" и много други ще прозвучат на живо и ще вдигнат градуса на емоцията за многобройните фенове.

Гигът на хедлайнърите Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators се очаква да започне в 21.00 ч. и ще продължи цели 120 минути. По традиция, сетлистът не е фиксиран, защото Slash обича да избира реда на парчетата в момента според настроението в залата. Със сигурност обаче българската публика ще чуе легендарните "Sweet Child O' Mine", "Paradise City", "You Could Be Mine" от златните времена на Guns N' Roses, парчета от последния албум на бандата "World On Fire" (Roadrunner/ "Орфей Мюзик"), както и пробивния сингъл от него "The Dissident".

Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators ще пристигат у нас рано сутринта в деня на концерта. Веднага след шоуто музикантите заминават за Виена за поредната спирка от гастрола си. Гласът на бандата - Myles Kennedy, ще бъде придружаван от съпругата си Селена, която е неотлъчно до него по време на цялото европейско турне на групата.

За престоя си в България музикантите са пожелали здравословна храна и много плодове. Цигареният дим във всички помещения, в които Slash ще пребивава, е строго забранен. Пушенето няма да бъде позволено както в гримьорните, стаите за почивка и кетъринг зоната, така и в цялата зала "Христо Ботев".

Звездната формация идва у нас в състав: Slash - китара, Myles Kennedy - вокал, Brent Fitz – барабани, Todd Kerns – бас и Frank Sidoris - китара.

Последни бройки билети за събитието могат да бъдат закупени в мрежата на "Тикетпро" на цена от 65 лв.

Посланието на стената на Slash във Facebook може да видите тук:
https://apps.facebook.com/Slash/posts 10153474708757439?__mref=message_bubble

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички