Руслан Мъйнов поема на лятно турне през юли


Руслан Мъйнов поема на лятно турне през юли

3963

След зашеметяващия успех на програмата "И пак любими руски песни", събрала над 35 000 зрители в поредица от 40 концерта, Руслан Мъйнов ще представи проекта в съпровод на симфонична формация с лятно турне в Русе, Хасково, Добрич и Варна през юли.

Рецептата е проста – репертоар от най-големите хитове на руската филмова музика и цигански романси в нови, блестящи аранжименти и завладяващо артистично изпълнение. Безупречният професионализъм и харизмата на Руслан Мъйнов и неговия екип, както и високият градус на вдъхновение увличат публиката в общ ритъм, музика и емоция. "Душата пее и танцува" – може би това е най-точното определение за незабравимото преживяване за тези, които за пръв или пореден път ще изживеят срещата с изпълнителя.

Симфоничните оркестрации са дело на Левон Манукян и Георги Милтиядов, а диригент е Левон Манукян.

В двучасовата концертна програма са включени цигански романси, добили световна популярност мелодии, сред които "Очи чeрные", "От зари до зари", "Нане цоха", "Андрю вердан", "Парамела", и песни от филми на голямото руско кино – "Диамантената ръка", "Кавказка пленница", "Тримата мускетари". В репертоара са още "Смуглянка", "Ваше благородие" и др.

1 юлиРусе, Летен театър
6 юлиХасково, Спортна площадка
8 юлиДобрич, Летен театър
16 юлиВарна , Летен театър

Билети - в мрежата на Еventim и www.ruskipesni.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички