Концертът на Judas Priest и Helloween в детайли


Концертът на Judas Priest и Helloween в детайли

3717

Броени часове делят родните фенове на твърдия саунд от съвместния концерт на Judas Priest и Helloween.

Както MySound.bg нееднократно писа, металиадата е в столичната "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 30 юни (вторник). Купонът започва още в 16. 00 ч., а входовете на залата ще бъдат отворени в 18. 30 ч.

Роб Халфорд и компания ще зарадват българската публика с най-големите си хитове, както и с песни от своя последен албум "Redeemer Оf Souls", а Анди Дерис и Ко. ще представят и парчета от актуалния си диск "My God-Given Right".

Техническата подготовка за шоуто - изграждането на сцената и издигането на огромната видеостена за атрактивната мултимедия, на която Роб Халфорд отново ще се равихри със своя любим мотор, започна на 29 юни. Judas Priest са си поръчали разнообразие от сандвичи, печено пилешко и свинско месо, лазаня, овчарски пай и няколко вида салати за обяд. Задължително в менюто трябва да има и вегетариански ястия специално за фронтмена. Сред напитките са любимата бира на бандата Corona, но освен нея гостите ще опитат и местна качествена бира.

Хилядите фенове на знаменитите британци ще могат да се настроят подходящо  и да загреят с бира още от 16. 00 ч. в пространството пред  "Арена Армеец". Входовете на залата ще бъдат отворени в 18. 30 ч. Поради очакваното натоварено движение по булевард "Цариградско шосе", където продължават ремонтните дейности, съветваме феновете да дойдат по-рано с автомобилите си или да използват градския транспорт, посочиха организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис".

Германските метъл машини ще се качат на сцената в 20.00 ч., но не като подгряващи, а с пълен сет концертни хитове с времетраене около час и половина.

Двете групи пристигат у нас в ранните часове на 30 юни, веднага след концерт в Белград.

Ограничено количество билети на цени от 40 до 100 лв. могат да бъдат закупени от всички каси на "Тикетпро" в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички