Победителите от хип-хоп наградите 359Awards с безплатен концерт


Победителите от хип-хоп наградите 359Awards с безплатен концерт

4360

Криско, 100 Кила, Ицо Хазарта, Сантра, Мария Илиева, Прея, Вензи, 5 Стотака и Атанас Колев за първи път излизат заедно на една сцена.

Концертът ще се състои в Sofia Ring Mall от 18.00 ч. тази неделя. Вход свободен.

Събитието ще продължи над 4 часа с незабравима програма от победителите от българските хип-хоп награди 359Awards. За музиката ще се погрижат най-добрите диджеи за изминалата година - DJane Cass и DJ Big Bo. Най-добрите танцьори за годината - X-NRG Crew и VS Dance, също ще се изявят по време на шоуто.

Концертът на победителите е част от кампанията за старта на единствената лайфстайл музикална телевизия в България - 359TV. От тази година 359Awards вече са част от медията.

Междувременно стана ясно, че телевизията ще пусне 12 авторски предавания, риалити формати и седмично вечерно ток шоу през септември.

Атрактивното дуо Джоана и Дюк са лицата, които зрителите ще виждат най-често. Двамата ще водят поздравителния блок на медията и ще "преследват" меломаните из цялата страна. Вече позната екранна двойка също се завръща в ефира на 359TV. Крис и Стефи вече работят по втори сезон на Dance Culture. След успеха на първи сезон те обещават да предложат на зрителите още по-добро предаване.

Крис Драгошинов е другото ново лице. Запаленият по екстремни спортове водещ ще пренесе зрителите от най-високите снежни върхове до дъното на морета и океани. ShortCut е единственото предаване за спорт и екстремна култура, което стартира в ефира на 359TV от септември.

Не на последно място е и чаровната водеща от най-успешния сайт за хип-хоп в България - 359hiphop.com - Mariyah. Тя получава седмична рубрика за хип-хоп и ще показва какво се случва на рап сцената у нас и по света, ще представя новите лица, ще гостува в звукозаписните студиа на някои от най-големите музиканти.

Повече информация може да намерите на адрес www.359TV.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички