Спечели дебютния албум на Михаела Филева Инкогнито


Спечели дебютния албум на Михаела Филева Инкогнито

4034

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението отново е от нашите приятели "Монте Мюзик", в чийто каталог се появи първият албум на Михаела Филева "Инкогнито" (обложката на снимката).

Двама от вас получават уникален шанс да се сдобият с ОРИГИНАЛЕН екземпляр от диска. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

В кое дамско трио пя Михаела Филева преди да щурмува сцената като солова изпълнителка?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Za igrata/ Mihaela Fileva

Очакваме до 23.00 ч. на 14 юли, вторник.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!

"Инкогнито" съдържа цели 17 песни, сред които 6 бонус трака. Гости в диска са популярните Графа, Били Хлапето, Прея, Дивна, NickName, Dimo BG, Deep Zone и Algoriddim.  

Михаела Филева, известна навремето и само като Миши, е родена е във Велико Търново. Приета първа по бал в НМА "Панчо Владигеров" специалност поп и джаз пеене. Свири на пиано и китара. Завършва ПМГ "В. Друмев"- Велико Търново специалност математика и информатика. Лауреат е на редица музикални конкурси в страната е чужбина. Носител на гран при от конкурсите "Сарандев",  Добрич; "Сезони" в Бургас; "Звезди за Лора" - Свищов. Първи награди от конкурсите "Две сърца близнаци", Кишинев (Молдова); "Лица на приятели", Кагул (Молдова), "Карпатия фест", Жежов (Полша), от телевизионното предаване "Хит минус едно" и много други. Състезателка е по спортни танци към БСТФ с 4 златни и 2 сребърни медала от републикански турнири през 2010, както и 2-о място на световния шампионат в Торино, Италия.

Звездата на Михаела Филева изгря с "Опасно близки" с участието на VenZy и "Когато ти трябвам" с Били Хлапето. Певицата е забелязана от нейните настоящи продуценти "Монте Мюзик" след участието ѝ в първия сезон на X Factor. Графа е автор на част от песните в "Инкогнито".

Красавицата, обявена за певица на година от БГ Радио, изпълни през последните две години още "Приливи и отливи", "Едно наум" и "И аз съм тук", участва в "А дано, ама надали" с Графа и VenZy, както и в "На ръба на лудостта" с Графа, като последното парче е нейният актуален сингъл.

Всички тези песни с изключение на "А дано, ама надали" са поместени в "Инкогнито".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички